Uluslararasi Gül Festivali Merve Özbey Konseriyle Sona Erdi

Isparta Uluslararasi Gül Festivali dolu dolu geçen etkinliklerin ardindan sevilen sanatçi Merve Özbey konseriyle sona erdi. Merve Özbey, sarkilarini kendisini dinlemeye gelen binlerce Ispartalilarla birlikte söyledi.

Uluslararasi Gül Festivali Merve Özbey Konseriyle Sona Erdi
Isparta Valiligi ve Isparta Belediyesi isbirliginde 2-4 Haziran 2023 tarihleri arasinda gerçeklestirilen ve renkli görüntülere sahne olan Isparta Uluslararasi Gül Festivali sona erdi. 2 Haziran Cuma günü gülü sehre getiren ve sehrin gül ile marka olmasina vesile olan Müftüzade Gülcü Ismail Efendi’nin kabri basinda dualarla anilmasinin ardindan Gül Kosusu ve Gül Korteji ile baslayan Isparta Uluslararasi Gül Festivali’nde çocuklara ve yetiskinlere yönelik çesitli etkinlikler düzenlendi.

Olusturulan festival alaninda çocuklara yönelik atölye çalismalari yapilirken, canli müzik dinletileri sunuldu, minyatür hali dokuma, ahsap oymaciligi gibi birçok etkinlik gerçeklestirildi.

Festivalin ilk günü sanatçi Mustafa Ceceli, 2.günü DJ Suat Atesdagli ve sanatçi Ekin Uzunlar, alani dolduran binlerce vatandasa müzik ziyafeti sundu.

Isparta Uluslararasi Gül Festivalinin 3.gününde de festivalin en anlami etkinliklerinden birisi olan gül bahçeleri ziyareti ve gül hasadi gerçeklestirildi.

Yerli ve yabanci misafirler Güneykent Beldesinde gül hasadi gerçeklestirirken, gülün yolculuguna taniklik etti. Aksaminda ise sevilen sanatçi Merve Özbey, Isparta halkiyla bulustu. Alani dolduran binlerce vatandas Merve Özbey ile birlikte sarkilar söyledi.



Isparta Meydan AVM’de düzenlenen konserde, sanatçi Merve Özbey sahnede kaldigi süre boyunca birbirinden güzel eserlerini seslendirirken, kendisine gül yapraklari serpildi. Isparta Belediye Baskan Vekili Ugur Büyükçulcu ve esi Fatime Büyükçulcu sanatçi Merve Özbey’e, Isparta gül yapraklarindan yapilan gül yelegi giydirirken, gül ve gül ürünlerinden olusan hediye takdiminde bulundu.

Güllerin gökyüzüne güldügü, gül sehri Isparta’da sanatçi Merve Özbey’i belediye adina agirlamaktan ve vatandaslarla bulusturmaktan dolayi duyduklari memnuniyeti ifade eden Belediye Baskan Vekili Ugur Büyükçulcu, “Belediye Baskanimiz Sayin Sükrü Basdegirmen’in sizlere ve tüm vatandaslarimiza selamlarini iletiyorum. Sizi gül elçisi ilan ediyoruz ve içerisinde gül geçen bir sarkiniz olursa bunun klibini Isparta’mizda gül bahçelerinde çekmenizi istiyoruz. Yine buradan festival boyunca bizleri yalniz birakmayan tüm halkimiza tesekkür ediyoruz. 3 gün boyunca süren bu festivalde emegi geçen basta Belediye Baskanimiz Sayin Sükrü Basdegirmen olmak üzere belediye çalisanlarimiza ve emegi geçenlere tesekkür ediyoruz” dedi.

Içerisinde gül geçen bir sarki olmasi halinde bunun klibini seve seve Isparta’da çekmeye hazir oldugunu aktaran Merve Özbey, kendisine giydirilen gül yelegini seyircilere ‘yakisti mi?’ diyerek sordu ve kendisinin de yelegi çok begendigini ifade ederek tesekkür etti.
Kaynak: İHA