Tivibu'da Yaza Özel Yapimlar Izleyiciyle Bulusuyor

Dijital televizyon platformu Tivibu’da; Torontolu Adam, Kugu Prenses: Bir Peri Masali Doguyor, Taz’in Burger Macerasi yapimlari Kirala & Satin Al klasöründe seyircilerle bulusurken, Film ve Dizi klasöründe de sevilen içerikler izleyicilerin begenisine sunuluyor. Tivibu Film klasöründe ise sinemaseverlerin begenisini kazanan Suikast Treni ve Fabelmanlar filmleri izleyicilerle bulusuyor.

Tivibu'da Yaza Özel Yapimlar Izleyiciyle Bulusuyor


Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, komediden aksiyona, animasyondan fantastik filmlere ve dizilere birçok sevilen türde filmle seyircisini bir araya getiriyor. Birbirinden özel içeriklerle yazin vazgeçilmez film ve diziyi ekrana getirecek olan platformda, kütüphaneye eklenen birçok film ve dizi izleyicilerle bulusuyor.

Tivibu, Haziran ayinda Kirala & Satin Al klasöründe yeni içerikler sunuyor. Klasörde çocuklarin sevdigi kugu prenses Uberta’nin kraliçe olma serüvenin anlatildigi ‘Kugu Prenses: Bir Peri Masali Doguyor’ animasyon filmi izleyicilerin begenisine sunuluyor. Yine klasörde efsane çizgi dizi kahramani Tazmanya Canavari’nin maceralarinin anlatildigi ‘Taz’in Burger Macerasi’ animasyon yapimi da izleyicilerle bulusuyor. Sinema tutkunlarinin begenisini kazanan ve Oscar ödüllü yönetmen Steven Spielberg’in yari otobiyografik filmi Fabelmanlar da haziran ayinda Tivibu Film klasöründe yer aliyor. Klasörde ayrica basrolünde Brad Pitt’in yer aldigi ‘Suikast Treni’ de izleyicilerin begenisine sunuluyor.

Dizi klasöründe birbirinden özel içerikleri izleyicilerle bulusturan Tivibu, Haziran ayinda da yeni içerikleri platforma dahil ediyor. Platform Haziran ayinda dizi klasöründe; sanat yönetmenligi yapan Stahr, artmaya baslayan Nazi gücüne ve kendisini ciddiye almayan patronuna karsi kafasindaki projeleri hayata geçirmeye çalisan Pat Brady’nin serüvenin yer aldigi The Last Tycoon dizisini izleyicilerle bulusturuyor. Ek olarak platformda 5 yil önce yasanan trajediden bu yana annesiyle birlikte yasayan Bell Prescott ’un hayatinda ki degisikliklerin anlatildigi Panhandle dizisi de seyircilerin begenisine sunuluyor.

Tivibu Dizi klasöründe ayrica; 1970’lerin ortalarinda, Italyan ve Amerikan yetkililerinin organize suçla mücadelesini konu alan Rio Connection ve cennet gibi görünen bir köy olan Three Pines’daki bir dizi cinayeti arastiran müfettisin kendisiyle yüzlesmesini anlatan Alfred Molina’nin basrolde oldugu Three Pines dizilerini seyircilerle bulusturuyor.

Platform, yaz tatilinde çocuklar için eglenceli yapimlari ekranlara getiriyor. Yüzlerce animasyon ve onlarca çizgi dizi yaz aylarinda çocuklarin begenisine sunuluyor. Haziran ayinda ’Pijamaskeliler’ ve ’Spidey ve Inanilmaz Arkadaslari’ çizgi filmleri basta olmak üzere çocuklarin severek izledigi yapimlari izleyicilerle bulusturuyor.
Kaynak: İHA