Merkezefendi Belediyesi'nden Dünya Çevre Günü Etkinligi

Merkezefendi Belediyesi tarafindan 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayisiyla bir etkinlik gerçeklestirildi.

Merkezefendi Belediyesi'nden Dünya Çevre Günü Etkinligi


Merkezefendi Belediyesi çevre ve doga için gerçeklestirdigi çalismalarina devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi tarafindan 5 Haziran Dünya Çevre Günü’ne özel etkinlik düzenlendi.

Bereketler Toplanti ve Sergi Salonu’ndaki etkinlige Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, Merkezefendi Belediye Baskan Yardimcisi Fatih Coskun, ilgili birim müdürleri, okul yöneticileri ve ögrenciler katildi.

Programda Baskan Dogan ve ögrenciler atiklari, depozito sistemi ile atik toplama karavani ve cam atik otomatina atarak ayristirdilar. Ögrenciler ayrica geri dönüsüm temali bir sergi hazirladi. Baskan Dogan’in da inceledigi sergi katilimcilardan tam not aldi. Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan tarafindan, çevreye olan katkilarindan dolayi okul müdürlerine plaket takdim edildi, ögrencilere ise çesitli hediyeler verildi.



“Çevre bilinci kazandirmak çok önemli”

Daha yasanabilir bir Merkezefendi ve temiz bir dünya için çalistiklarini belirten Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, erken yasta çocuklara çevre bilincinin kazandirilmasinin çok önemli oldugunu söyledi.

Doga konusunda hassas olduklarini ifade eden Baskan Dogan, “Çocuklarimiza çevre bilincini kazandirmak için Merkezefendi Belediyesi olarak 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinligimizde ögrencilerimizin hazirladigi geri dönüsüm temali sergiyi ziyaret ettik ve atiklari ayristirdik. Ayrica, etkinligimize katilan okul müdürlerimize de plaketlerini takdim ettik. Bu tarz etkinlikleri düzenlemek farkindalik olusturmak açisindan oldukça kiymetli. Bugünden gösterecegimiz her dikkatli davranis gelecek nesillere birakacagimiz tertemiz yarinlarin insasi olacak. Çevremizi koruyalim, dogamiza sahip çikalim” diye konustu.

Kaynak: İHA