Büyüksehir Güzeloba Kresinde Egitim Basladi

Antalya Büyüksehir Belediyesi’nin Muratpasa ilçesi Güzeloba Mahallesi’nde yapimini tamamladigi 240 ögrenci kapasiteli Güzoloba Çocuk Kresi ve Gündüz Bakimevi’nde ögrenciler ders basi yapti.

Büyüksehir Güzeloba Kresinde Egitim Basladi
Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, her ilçeye kres sözünü yerine getiriyor. Büyüksehir Belediyesi, kadinlarin istihdama katilimini artirmak ve çocuklarin daha nitelikli egitim almalarini saglamak amaciyla hayata geçirdigi Güzeloba Çocuk Kresi ve Gündüz Bakimevi’nde egitim-ögretim basladi.

4-6 yas grubu çocuklara hizmet verecek kreste, ögrenciler ilk günlerde büyük bir heyecan yasadi. Minik ögrenciler yeni arkadaslari ile birlikte ilk hafta oryantasyon süreci geçiriyor. 12 sinifli ve 240 ögrenci kapasiteli kreste çocuklar, oyunlar oynayarak keyifli zaman geçiriyor.

Ailelerden baskan Böcek’e tesekkür

Antalya Büyüksehir Belediyesi’nin Güzeloba bölgesinde hizmete açtigi kres, bölge halki tarafindan büyük bir memnuniyetle karsilandi. Minik ögrenciler yeni kreslerinin heyecanini yasarken, aileler de ayri bir heyecan yasadi. Velilerden Burcu Filipoviç, çocuklari için yeni kresin çok iyi oldugunu belirterek, “Çocuklarimizi gönül rahatligi ile birakabilecegiz. Özellikle bu ekonomik sartlarda fiyatlari birçok krese göre çok iyi. Ayni zamanda kaliteli bir egitim alacaklar” dedi.



Uygun fiyata kaliteli egitim

Melisa Serbetçi ise kizinin daha önce özel bir krese gittigini fiyatinin çok yüksek olmasindan dolayi Büyüksehir Belediyesi kresinin kendileri için çok iyi olacagini kaydetti.

Güzeloba kresine torununu getiren Keziban Erdogan ise “Açilmasindan dolayi çok memnunuz evimize çok yakin. Daha önce özel krese gidiyordu. Fiyati çok yüksekti. Fiyati uygun oldugu için burayi tercih ettik. Muhittin Baskan’a böyle bir kresi hizmeti sundugu için tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA