Büyükorhan'a Göl Manzarali Sosyal Tesis

Bursa Büyüksehir Belediyesi, Büyükorhan ilçesine göl manzarali bir sosyal tesis kazandiriyor. Kaba insaati tamamlanan tesis, çevre düzenlemelerinin ardindan essiz manzarasi ile sadece ilçe sakinlerine degil, disaridan gelen konuklara da ev sahipligi yapacak.

Büyükorhan'a Göl Manzarali Sosyal Tesis
Bursa’nin 17 ilçesi ile daha yasanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulasimdan altyapiya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatirimlarini sürdüren Büyüksehir Belediyesi, en fazla göç veren ilçelerden Büyükorhan’a deger katacak yatirimlari da hiz kesmeden sürdürüyor. Ilçeye girmeden önce Ismetiye Mahallesi sinirlarinda genelde olumsuz isler için kullanilan eski tesisler, ayricalikli bir tesise dönüstürülüyor. Yaklasik 400 metrekarelik eski tesis; bakim onarim isleri çerçevesinde, tadilat ve çevre düzenleme çalismalari yapilarak yenileniyor. Restoran olarak revize edilen tesiste kaba insaat tamamlanirken, mekanik elektrik ve ince isçilikler devam ediyor. Tesis göl manzarasi esliginde hem ilçe sakinlerinin hem de ilçeye gelen misafirlerin keyifli zaman geçirebilecekleri bir mekana dönüsüyor.

Ilçeye deger katacak

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, ulasim ve altyapi basta olmak üzere her ilçede ihtiyaç duyulan yatirimlari hayata geçirdiklerini belirterek, Büyükorhan’daki eski tesisleri de güzel bir restorana dönüstürdüklerini söyledi.

Baskan Aktas, “Ilçe belediyemiz 25 yilligina yap-islet-devret ile bu alanin kiralamasini gerçeklestirdi. Simdi bu binayi Göl Restoran olarak ilçeye kazandiriyoruz. Buranin gece isiklandirmalariyla da dört basi mamur hale getirilmesi noktasinda bir çalismamiz olacak. Insallah burayi yakin zamanda hem ilçe halkimizin hem de özellikle Bursa’dan çok sayida kisinin gelip, dinlenecegi keyifli vakit geçirecegi bir yer haline getirecegiz. Tesis ilçemize ekonomik anlamda da bir deger katmis olacak” dedi.

Kaynak: İHA