Motosikletiyle Çarptigi Kadin Komsusu Çikti

Samsun’da motosiklet sürücüsünün yaya olarak yolun karsisina geçmeye çalisirken çarparak ölümüne yol açtigi kadin komsusu çikti.

Motosikletiyle Çarptigi Kadin Komsusu Çikti
Kaza, Samsun’un Ilkadim ilçesi Kadiköy Mahallesi Baris Bulvari Ilkadim Belediyesi yaninda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hakan Aksoy (25) idaresindeki 55 LB 591 plakali motosiklet ile seyir halindeyken yaya olarak yolun karsisina geçmekte olan Dursune Kaya’ya (57) çarpti. Kazada yaya agir yaralandi. Motosikletiyle takla atarak hafif sekilde yaralanan motosiklet sürücüsü Hasan Aksoy ise yardim için yarali kadinin yanina gittiginde büyük saskinlik yasadi. Sürücü, yaralanin Çatalarmut Mahallesi’nde komsusu Dursune Kaya oldugunu görünce üzüntüsü ikiye katlandi.

Motosiklet sürücüsü ve yarali kadin ambulansla Samsun Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Dursune Kaya yogun bakim servisinde hayatini kaybetti. Polis tarafindan gözaltina alinan Hasan Aksoy bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Aksoy mahkemece yurt disina çikis yasagi getirilerek adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA