Büyüksehir Otobüsleri LGS' Ye Gireceklere Ücretsiz

Denizli Büyüksehir Belediye otobüsleri, 4 Haziran 2023 Pazar günü Liselere Geçis Sistemi (LGS) sinavina girecek ögrenci ile görevli ögretmenlere ücretsiz olacak.

Büyüksehir Otobüsleri LGS' Ye Gireceklere Ücretsiz


Büyüksehir Belediye otobüsleri 4 Haziran 2023 Pazar günü LGS çerçevesinde yapilacak sinava girecek ögrencilere ve tüm sinav görevlilerine ücretsiz olacak. Ögrenciler ve sinav görevlileri sinav giris belgesi veya görevli belgelerini soförlere göstererek, Büyüksehir Belediyesi otobüsleri ile ücretsiz bir sekilde seyahat edebilecek.

Baskan Osman Zolan’dan basari mesaji

Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Pazar günü düzenlenecek sinava katilacak tüm ögrencilere basarilar diledi. Ögrencilerin azim ve gayretle uzun bir süreçte hazirlandiklari sinavi en güzel sekilde atlatacagina inandigini belirten Baskan Zolan, sunlari kaydetti: " Unutmayin ki sinavin sonucu ne olursa olsun hiçbir sey sizden, sagliginizdan ve huzurunuzdan daha önemli degil. Tüm evlatlarimiz bizim için degerli ve özel. Sizler bizim gelecegimiz, aydinlik yarinlarimizsiniz. Bugüne dek gösterdiginiz çalismalarin karsiligini alacaginizdan süphem yok. Sinava girecek tüm ögrencilerimize basarilar diliyorum. Allah yardimciniz olsun"
Kaynak: İHA