Haliliye Belediyesi Kurban Bayraminda Tam Kadro Sahada

Haliliye Belediyesi, Kurban Bayrami nedeniyle belirlenen kesim yerlerinin hijyenini saglamak amaciyla ilaçli suyla yogun sekilde temizlik çalismasi yapip alanlari dezenfekte ediyor. Bayram boyunca hiçbir olumsuzluk yasanmamasi için 635 personel sahada görev yapiyor.

Haliliye Belediyesi Kurban Bayraminda Tam Kadro Sahada
Temizlik Isleri Müdürlügü’ne bagli ekipler, Kurban Bayrami dolayisiyla seferber oldu. Bayram nedeniyle belirlenen kurban kesim alanlarinda çalismalarini yogun sekilde sürdüren ekipler, ilaçli suyla yikama yaparak kötü kokunun olusmasini önlemeye çalisti. Ekipler, gece boyu kesim alanlarindaki çalismalarini devam ettirdi.

Zabita denetimlerini sürdürüyor

Zabita Müdürlügüne bagli ekipler, kurban satis ve kesim alanlarinda denetimlerini gün boyu devam ettirdi. Olumsuzluklar yasanmamasi adina ekipler, çalismalarini hummali sekilde devam ettirdi. Bayram Namazi sonrasinda da, camilerden çikan vatandaslara ekipler tarafindan kurban atik poseti de dagitilmisti.

Temizlik Isleri, Zabita Müdürlügü ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügüne bagli toplam 635 personeliyle özverili bir sekilde sahada olan Haliliye Belediyesi, Iletisim Merkeziyle de bayram boyunca mesaide olacak. Vatandaslar taleplerini 07.00 ile 00:.30 saatleri arasinda Iletisim Merkezine aktarabilecek.
Kaynak: İHA