Gönül Köskü Huzurevi'nde Bayram Kutlamasi

Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, Kurban Bayrami kutlama etkinligi kapsaminda belediyeye bagli Gönül Köskü Huzurevi sakinleri ile bulusarak onlarin bayramini kutladi.

Gönül Köskü Huzurevi'nde Bayram Kutlamasi
Yaslilara hitaben yaptigi konusmada Kurban Bayramini huzurevi sakinleri ile birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duydugunu dile getiren Baskan Turgut Altinok, “Sizlerin saçlarinizdaki her bir akta ülkemize emekleriniz, hizmetleriniz ve yürekleriniz var. Bu huzurevi, aslinda huzurevi degil kendi eviniz, kendi yurdunuz, kendi yuvanizdir. Bizim için önemli olan ana ve baba duasidir. Her seyden daha ehemmiyetlidir. Ana ve babasinin rizasini almayanin vay haline! Sizlerin duasini, rizasini alabiliyorsak ne mutlu bize, sansliyiz demektir. Bayramin mutlulugunu ve huzurunu sizlerle beraber yasamaktan seref ve bahtiyarlik duyuyoruz” dedi.

Kutlama programina katilan Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardim Vakfi Genel Baskani Gürgen Dural’a da tesekkür eden Altinok, “Gürgen ablamiza da çok tesekkür ediyorum. Allah ondan razi olsun. Hep söylüyorum. marifet iltifata tabidir. Bu güzel evimizin, huzurevimizin gönül evimizin, dilek evimizin yapilmasinda ilmek ilmek emekleri yürekleri, fedakarliklari vardir. Kendisinin geçmiste birlikte hizmet ettigi ve rahmete giden ana ve babalarimiz da var. Onlara da yüce Rabbimden rahmet diliyorum. Kurban Bayrami’nin Türk-Islam alemine ve tüm insanliga hayir ve güzellikler getirmesini diliyor, ellerinizden öpüyor, bayraminizi kutluyorum” ifadelerini kullandi.

Konusmasinin ardindan huzurevindeki yaslilarin elini öperek çesitli hediyeler takdim eden Altinok, her biri yasli ile tek tek bayramlasti. Programda sarkili ve türkülü mini bir eglence de düzenlendi.

Kaynak: İHA