Bayram Ziyareti Dönüsü Feci Kaza Açiklamasi 1 Ölü, 4 Yarali

Adana’da hafif ticari araç ile otomobilin çarpismasi sonucu 1 kisi hayatini kaybederken 4 kisi de yaralandi. Hayatini kaybeden kisinin bayram ziyareti için gittigi akrabalarinin yanindan döndügü ögrenildi.

Bayram Ziyareti Dönüsü Feci Kaza Açiklamasi 1 Ölü, 4 Yarali
Edinilen bilgiye göre kaza, merkez Sariçam ilçesine bagli Kozan yolunda meydana geldi. Iddiaya göre, sürücüsünün ismi ögrenilemeyen 01 AOU 347 plakali hafif ticari araç ile Ali Çetiner (56) yönetimindeki 01 SE 213 plakali otomobil çarpisti. Kaza sonucu hafif ticari araç, yol kenarindaki çalilik alana devrildi.

Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine jandarma ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri, hafif ticari araçtaki yarali 4 kisiyi hastaneye kaldirirken yaptiklari incelemede otomobil sürücüsü Ali Çetiner’in de hayatini kaybettigini belirledi.

Kaza haberini alip olay yerine gelen Ali Çetiner’in yakinlari gözyaslarina boguldu.

Jandarma ekiplerinin kazayla ilgili çalismasi devam ederken Ali Çetiner’in cansiz bedeni otopsi için Adana Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Öte yandan Ali Çetiner’in bayram ziyareti için gittigi akrabalarinin yanindan döndügü ögrenildi.
Kaynak: İHA