Baskan Özdemir Açiklamasi 'Bayramda Tüm Birimlerimiz Görevinin Basinda Ve Göreve Hazir'

Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir, "Havza Belediyesi olarak Kurban Bayrami’nda halkimizin rahati için temizlik isleri müdürlügümüz ve zabitamiz olmak üzere gerekli tüm birimlerimizin görevinin basinda ve göreve hazir" dedi.

Baskan Özdemir Açiklamasi 'Bayramda Tüm Birimlerimiz Görevinin Basinda Ve Göreve Hazir'
Havza Belediyesi tarafindan Kurban Bayrami nedeni ile bayramlasma programi düzenlendi.

Havza Belediye Baskanligi tarafindan belediye binasi önünde kurulan bayramlasma çadirinda gerçeklestirilen bayramlasma programina siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri, belediye çalisanlari ve vatandaslar katildi.

Bayramlasma programinda konusan Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir, "Bir bayrama ulasmanin sevinci içerisindeyiz. Bayramlar paylasmanin ve yardimlasmanin müstesna günü bu nedenle bayram birlik ve beraberlige vesile oluyor. Havza Belediyesi olarak Kurban Bayrami’nda halkimizin rahati için temizlik isleri müdürlügümüz ve zabitamiz olmak üzere gerekli tüm birimlerimizin görevinin basinda ve göreve hazir. Sila-i rahim yapan hemsehrilerimizin sayesinde ilçemiz yogun bir bayram yasamakta. Bu vesile ile sehitlerimizi bir kez daha saygi ve rahmetle aniyoruz. Bu hastalik ile mücadelede en önemli etken asi sirasi gelen tüm halkimiz asilarini olmalari önümüzdeki bayram daha rahat etmemiz için önemli. Tüm hemsehrilerimin ve Islam aleminin Kurban Bayrami’ni kutlar, Cenab-i Mevla’dan kesmis olduklari ve kesecek olduklari kurbanlarin kabulünü niyaz ederim" diye konustu.

Kaynak: İHA