Kimi Elini Kesti, Kimi Gözüne Boynuz Yedi Açiklamasi Acemi Kasaplar Yine Hastanelerdeydi

Kocaeli’de Kurban Bayrami’nin ilk gününde hastaneler acemi kasaplarla doldu. 40 yildir kasaplik yapan Mehmet Çiftçi kurban keserken, arkadasinin attigi etin elindeki biçaga gelmesi neticesinde biçakla elinden yaralandi. Darica’daki bir vatandas ise kurban kesmek isterken gözüne boynuz yiyerek yaralandi.

Kimi Elini Kesti, Kimi Gözüne Boynuz Yedi Açiklamasi Acemi Kasaplar Yine Hastanelerdeydi
Türkiye genelinde oldugu gibi Kocaeli’de de bir bayram klasigi olarak hastaneler acemi kasaplarla doldu. Kurban Bayrami için aldiklari hayvanlari kesmek isteyen vatandaslar birbirinden çesitli kazalara ugradi. Kimi elini kesti, kimini hayvan tepti, kimi gözüne boynuz yedi. Izmit ilçesinde profesyonel olarak yaklasik 40 yildir kasaplik yapan Mehmet Çiftçi ise dolayli yoldan acemi kasap oldu. Biçak elindeyken acemi arkadasinin attigi etin biçaga degmesi sonucunda Çiftçi’nin de eline dikisler atildi.

“Profesyonel çalisiyorum ama aceminin kazasina ugradim”

Yaklasik 40 yildir profesyonel olarak kasaplik yapan, arkadasinin attigi etin kendi elindeki biçaga degmesiyle yaralanan Mehmet Çiftçi, "Ben arkadasimin yaninda duruyordum. Biçak elimdeydi. Arkadas bir et atti. Et biçaga degdi. Biçak da elime degdi. Görünmez bir kaza yani. Ben senelerdir uzmanim ama yanimda acemi bir çocuk vardi. Kendi elimi kesmedim yani. Ben profesyonel çalisiyorum ama aceminin kazasina ugradim. Dikis attilar, plastik cerrahi görecek pazartesi günü. Hemen hemen 40 yildir kasabim” diye konustu.



“Hayvani yatirirken acemiligimize geldi, o da sag olsun iyi niyetlerini esirgemedi”

Hayvani yatirmak istedigi esnada yaralanan Emre Coskun ise, "Ufak bir kaza oldu. Hayvani yatirirken acemiligimize geldi. O da sag olsun esirgemedi bizden iyi niyetlerini. Ufak siyriklarla atlattik olayi. Bugünkü ilk vaka benimdir diye geldim ama dördüncü çiktim. Seneye insallah ilk vaka olacagim” dedi.

Kaynak: İHA