Fadiloglu Açiklamasi 'Vatandaslarimiz Huzur Içerisinde Ibadetlerini Yerine Getiriyor'

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, sabahin erken saatlerinden itibaren Kurban Bayrami dolayisiyla ilçe genelinde belirlenen kurban kesim yerlerini ziyaret etti. Kurban ibadetini yerine getiren vatandasla bayramlasan ve sohbet eden Baskan Fadiloglu, “Önceden hazirliklarimizi yapmistik. Bu fiziki mekanlarda vatandaslarimizin, hijyen sartlari altinda kurban ibadetini yerine getirmelerine imkan sunuyoruz. Vatandaslarimiz huzur içerisinde ibadetlerini yerine getiriyor” dedi.

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, bu yil da gelenegi bozmadi ve her bayram oldugu gibi bu bayram da kurban ibadetini yerine getiren vatandaslarla bir araya geldi. Baskan Ridvan Fadiloglu, vatandasla kisa süreli sohbetler gerçeklestirdi, bayramlasti ve kolaylik diledi. Baskani Fadiloglu’nun kurban kesimi esnasinda kendilerini ziyaret etmesinden duyduklari memnuniyeti dile getiren vatandas, kurban kesim yerlerinde saglanan imkanlar ve verilen hizmet dolayisiyla Baskan Ridvan Fadiloglu ve ekibine tesekkür ettiler.

Sorunsuz bir sekilde vatandaslarimiz ibadetlerini yerine getirecek

Ziyaretleri sonunda açiklamada bulunan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, “Mübarek Kurban Bayrami’nin ilk günündeyiz. Tüm Islam aleminin, ülkemizin Kurban Bayrami mübarek olsun, hayirlara vesile olsun. Sehitkamil Belediyesi olarak her sene geleneksel hale getirdigimiz kurban kesim yerlerinin organizasyonuyla ilgili su anda ziyaretlerimizi yapiyoruz. Ben, arkadaslarima tesekkür ediyorum. Önceden hazirliklarimizi yapmistik. Hem küçükbas için hem büyükbas için hem serbest kesim için yerler hazirlanmistik. Bu fiziki mekanlarda vatandaslarimizin, hijyen sartlari altinda kurban ibadetini yerine getirmelerine imkan sunuyoruz. Milletin mali, her zaman söyledigimiz gibi millete hizmet ediyor. Bizim pazar yerlerimiz yil içerisinde pazar yeri olarak kullaniliyor. Pazar yerlerimizin altyapisi özellikle Kurban Bayrami’nda da kurban kesimine yönelik olarak yapildi. Su anda gördügümüz kadariyla bir sikintimiz yoktur. Vatandaslarimiz huzur içerisinde ibadetlerini yerine getiriyor. Insallah sorunsuz bir sekilde vatandaslarimiz ibadetlerini yerine getirecek. Benim buradan vatandaslarimizdan bir tek ricam; dikkatli olmalari, kazaya sebebiyet vermemeleri ve özellikle çevre temizligine dikkat etmeleri. Vatandaslarimizdan bu konularda hassasiyet rica ediyorum. Bu vesileyle tüm hemsehrilerimin mübarek Kurban Bayrami’ni en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA