Aile Içi Kavga Kanli Bitti Açiklamasi Esinin Dedesini Ve Kuzenini Otomobille Ezerek Öldürdü

Ankara’da bir kisi, kendisinden siddet gördügü için baba evine siginan esinin ailesi ile tartisma yasadi. Gözü dönen cani koca otomobilini esinin ailesinin üzerine sürdü. Güvenlik kameralarina da yansiyan korkunç kaza sonucu iki kisi hayatini kaybetti.

Aile Içi Kavga Kanli Bitti Açiklamasi Esinin Dedesini Ve Kuzenini Otomobille Ezerek Öldürdü
Olay, 23 Haziran günü Altindag ilçesi Server Somuncuoglu Mahallesi Eflatun Sokak’ta meydana geldi. Iddialara göre Çagla Ç. (27), esi Ibrahim Ç.’den (30) siddet gördügü için 2 çocuguyla birlikte baba evine sigindi. Durumun ardindan kayinpederinin evine giden Ibrahim Ç., geri dönmesini istedigi esinin aile fertleriyle tartisma yasadi. Tartismanin alevlenmesi üzerine Ibrahim Ç. otomobilini esinin aile fertlerinin üzerine sürdü. Ibrahim Ç.’nin araciyla ezdigi hem esinin hem de kendisinin dedesi olan Feyzi Torun (69) ile kuzeni Mahi Aydos (59) tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi ve hastanede hayatini kaybetti. Torun ve Aydos, yapilan otopsinin ardindan topraga verildi.

Hakkinda uzaklastirma karari oldugu ögrenilen saldirgan koca ise polis ekiplerince kaçtigi Ordu’da yakalanarak gözaltina alindi. Ankara’ya getirilen Ibrahim Ç.’nin sorgusunun emniyette sürdügü aktarildi.

"En agir cezayi almasini istiyoruz”

Akrabalarini kaybetmenin acisini yasayan Hamza Ali Torun, saldirganin yasak iliskisini oldugunu öne sürerek, “Saldirgan esiyle tartismis. Kemerle darp etmis. Esi de bu yüzden dolayi babasinin evine geldi. Saldirgan da ayni eve gelip tehditlerde bulundu. ‘Kardesini, babani, dedeni öldürecegim’ demis. Sonra tekrar evin önüne gelmis. ‘Asagiya inin’ diye bagirmis. Olaydan iki, üç gün sonra saldirgan sahis esini aramis. ‘Madde içtim, alkol içtim’ deyip yine tehditler savurmus. Tekrar kapinin önüne gelmis. Esinin ailesiyle tartismis. Gitmesi söylemisler, gitmemis. O sirada kargasa olmus. Araciyla biraz ileriye gitmis. Araci geri vites konumuna alip insanlarin üzerine sürmüs. Anneannem ile dayim da ezilerek vefa etti. Kavganin sebebi ise damadin yasak iliskisi vardi. Babasiyla birlikte ahlaksiz isler yapiyordu. Kendisi yakalandi, gözaltina alindi. En agir cezayi almasini istiyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA