Orman Yangininda 2 Yil Önce Kaybettikleri Arkadaslarini Unutmadilar

Mugla’nin Marmaris ilçesine bagli Içmeler Mahallesi Pamucak mevkiinde 27 Haziran 2021 tarihinde çikan orman yangininda alevlerin arasinda kalarak hayatini kaybeden yangin söndürme ekibinde görevli Görkem Hasdemir için amirleri ve mesai arkadaslari lokma döktürdü. Orman sehidinin babasi ve babaannesi de lokma hayrina gelip ogullari için dua etti.

Orman Yangininda 2 Yil Önce Kaybettikleri Arkadaslarini Unutmadilar


Marmaris Orman Isletme Müdürlügü Beldibi Yangin Söndürme Ekibi’nde görevli Görkem Hasdemir Içmeler Mahallesi’nde 27 Haziran 2021 günü çikan ve 25 hektar ormanlik alanin zarar gördügü yanginda alevlerin arasinda kalarak hayatini kaybetmisti. Marmaris Orman Isletme Müdürlügü’ndeki mesai arkadaslarinin vefatinin kinci senesi ve bayram arifesi için lokma döktürdü. Isletme müdürlügünün önüne koyulan stantlarda arkadaslarinin fotografini sergileyen ormancilar duygu dolu anlar yasadi.

Marmaris Orman Isletme Müdürü Gökhan Sahin ve Müdür Yardimcisi Volkan Aydin, orman sefleri, orman muhafaza memurlari, yangin söndürme ekibi görevlileri hazirlanan lokmalari kendi elleri ile paketleyerek yoldan geçen vatandaslara ikram ederken, hayra Köycegizli orman sehidinin ailesinin de katildi.

Kaynak: İHA