Keçiören'deki Taciz Iddiasinda Yeni Gelisme Açiklamasi Antrenörün Telefonunda Ögrencisinin Üstsüz Fotografi Çikti

Ankara Keçiören’de 14 yasindaki kiz ögrencinin üstsüz fotografini çektigi ileri sürülerek gözaltina alinan tekvando antrenörü ifadesinde, boy ve kilo ölçümü yapmak için fotograf çektigini ileri sürdü.

Keçiören'deki Taciz Iddiasinda Yeni Gelisme Açiklamasi Antrenörün Telefonunda Ögrencisinin Üstsüz Fotografi Çikti
Atapark Mahallesi’nde yer alan bir tekvando kursunda ders almaya baslayan E.N.Y. (14), iddialara göre kendisinin üstsüz fotograflarini çeken antrenörü F.M.D.’yi ailesine sikayet etti. Duruma sinirlenen aile ile spor salonundaki diger ögrencilerin yakinlari, dün aksam saatlerinde spor salonunu basip, F.M.D.’yi darp etti. Kalabalik, F.M.D.’nin ogluna ait spor salonunun camlarini kirip, içeride esyalara da zarar verdi. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Hafif yaralanan F.M.D. polis tarafindan salondan çikarilip, hastanede tedavi edildikten sonra gözaltina alindi.

Cep telefonundan ögrencisinin kiyafetsiz fotograflari çikti

F.M.D.’nin cep telefonuna incelenmek üzere polis ekiplerince el konuldu. F.M.D. ilk ifadesinde ögrencinin üstsüz fotograflarini boy ve kilo ölçümü yapmak için çektigini ileri sürdü. Öte yandan, süphelinin tehdit, hakaret, taksirle yaralama, açiktan hirsizlik, cinsel saldiri-santaj, enerji hirsizligi, kastan yaralama gibi suçlardan sabika kaydinin bulundugu ögrenildi. F.M.D., emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilecek. Süphelinin ogluna ait olan ve olayin gerçeklestigi spor salonu ise zabita ekipleri tarafindan mühürlendi.
Kaynak: İHA