Altinova Kurban Bayrami'na Hazir

Yalova’nin Altinova Belediyesi, Kurban Bayrami süresince hizmetlerine 7/24 esasina görev devam edecek. Ilçede kent bayramlasmasi ise bayramin birinci günü saat 16.00’da belediye binasinda gerçeklestirilecek.

Altinova Kurban Bayrami'na Hazir
Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, belediye olarak tüm hazirliklari tamamladiklarini ifade ederek, “Altinova Belediyesi olarak, kurban kesecek vatandaslarimizin dini görevlerini yerine rahatça getirmeleri için önlemlerimizi aldik” dedi.

Baskan Oral, ilçe bayramlasmasinin bayramin 1’inci günü olan 28 Haziran Çarsamba günü saat 16.00’da Altinova Belediye Binasinda gerçeklestirilecegini belirterek, tüm vatandaslari bayramlasmaya davet etti.

Ulasim ücretsiz

Altinova Belediyesi Halk Otobüsleri bayram süresince vatandaslara ücretsiz olarak hizmet verecek. Öte yandan, Altinova Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü Garaj Amirligi Bayram tatili süresince ilçe genelindeki hizmetlerini 7/24 esasina göre yürütecek.

Siki denetimler

Altinova Belediyesi Zabita Amirligi de vatandaslarin Kurban Bayramini en iyi sekilde geçirmelerine yönelik tedbirleri üst düzeye çikartti. Zabita Amirligi’ne bagli personel ilçe genelindeki denetimlerini arttirdi. Ilçe genelinde sik sik denetimler baslatan zabita ekipleri, vatandaslarin sagligina zarar verecek uygulamalara firsat vermiyor.

Zabitadan titiz çalisma

Altinova Belediyesi Zabita Amiri ekipleri, ilçede son olarak firin, pastane ve lokantalari denetledi. Is yerlerinin ruhsatlarinin yani sira üretim izinleri ve gerekli belgeleri denetleyen ekipler, hijyen konusunda da titiz çalismalar gerçeklestiriyor. Is yerleri ve çalisanlarinin temizligini ve kullanilan malzemelerin sagliga uygun olup olmadigini inceleyen ekipler; is yerleri sahipleri ile çalisanlarini, insan sagligi konusunda hassas olmalari konusunda uyariyor.
Kaynak: İHA