Tekirdag'da Alev Alev Yanan Geri Dönüsüm Tesisi Böyle Görüntülendi

Tekirdag’da bulunan bir geri dönüsüm tesisi alevlere teslim oldu. Çikan yangin 3 saate kontrol altina alinirken, fabrikadan geriye külleri kaldi. Korku dolu anlar dron ile havadan görüntülendi.

Tekirdag'da Alev Alev Yanan Geri Dönüsüm Tesisi Böyle Görüntülendi
Tekirdag’in Çerkezköy ve Kapakli ilçe sinirlarinda kalan Karaagaç Organize Sanayi Bölgesine bulunan bir geri dönüsüm tesisinde çikan yangin, geceyi gündüze çevirdi. Saat 22.30 civarinda tesisin atik toplama deposunda baslayan yangin, gittikçe büyüyerek fabrikanin tamamini sardi.

Gece bekçilerinin haber vermesiyle olay yerine çok sayida itfaiye ekibi sevk edildi. Çikan yangina 4 su tankeri ve 1 arazöz ile Jandarma ekiplerinin genis güvenlik önlemleri altinda 3 saat boyunca müdahale eden ekipler, yangini güçlükle kontrol altina aldi.

Yangin esnasinda olay yerine çagirilan 3 is makinesi ise, alevlerin arasindan geri dönüsüm atiklarini çikararak yanginin daha fazla büyümesini engelledi.

Olayda can kaybi olmamasi tek teselli olurken, son zamanlarda ülke genelinde artan geri dönüsüm tesisi yanginlarinin sabotaj ihtimali sebebiyle olayla ilgili çok yönlü sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA