Konyaalti'nda Randevulu Ücretsiz Kurban Kesimi

Konyaalti Belediyesi, Kurban Bayrami’na yönelik hazirliklari tamamladi. Belirlenen kurban kesim yerlerinde ücretsiz kasap hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaslarin, randevu almasi gerektigi bildirildi.

Konyaalti'nda Randevulu Ücretsiz Kurban Kesimi
Konyaalti Belediyesi, her Kurban Bayrami’nda oldugu gibi bu yil da vatandaslara ücretsiz kurban kesim hizmeti için üç nokta belirledi. Küçükbas kurban kesmek isteyenler vatandaslar Liman ve Siteler Mahallesi’nde bulunan kapali pazar yerlerinde; büyükbas içinse Altinkum Mahallesi Kapali Pazar yerinde kesim yaptirabilecek. Belediye, Zümrüt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’ni (Bogaçay yani) kurban satis noktasi olarak belirledi.

Ücretsiz kurban kesiminden yararlanmak isteyen vatandaslarin Konyaalti ilçesinde ikamet etmesi ve internet adresinden randevu almasi gerekiyor. Verdikleri kurban kesim hizmetinde en çok hijyen ve güvenli kesim konularina dikkat ettiklerini kaydeden Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, vatandaslarin saglikli ve huzurlu bir bayram geçirebilmesi için tüm önlemleri aldiklarini söyledi.

Kurban kesimi için uzman kasaplarin görev yapacagini belirten Esen, “Ekiplerimiz bayram günü görev basinda olacak. Kurban kesimini saglikli ve hijyenik ortamlarda gerçeklestirecegiz. Tüm hemsehrilerime saglikli, mutlu ve huzurlu bir bayram diliyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA