Büyüksehir Ve MASKI, Bayramda Hizmet Vermeye Devam Edecek

Manisa Büyüksehir Belediyesi ve MASKI Genel Müdürlügü, 9 günlük Kurban Bayrami tatili boyunca mesaisini sürdürerek vatandaslarin yaninda olmaya devam edecek. 17 ilçede hizmet alaninda yasanabilecek herhangi bir olumsuzluga karsi ariza ekipleri görevi basinda olacak. 26 Haziran Pazartesi günü 16.45, 27 Haziran Sali Arife günü ise saat 11.30’a kadar vezneler açik olacak.

Büyüksehir Ve MASKI, Bayramda Hizmet Vermeye Devam Edecek
Manisa Büyüksehir Belediyesi ve Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü bir duyuru yayinlayarak, 9 günlük Kurban Bayrami tatili süresince tüm ekipleri ile görevi basinda olacak. Içme Suyu, Kanalizasyon, Elektrik Makine ve Malzeme Ikmal ile Atiksu Aritma Dairesi Baskanligina bagli ekipler, il genelinde yasanabilecek arizalarda vatandaslarin magduriyet yasamamasi için sahadaki mesaisini özveri ile sürdüreceklerini bildirdi.

Vezneler ve abone islerinin çalisma günleri ile ilgili açiklama yapildi

Büyüksehir Belediyesi ve MASKI Genel Müdürlügünden yapilan açiklamada, 26 Haziran Pazartesi günü 16.45, 27 Haziran Sali Arife günü ise saat 11.30’a kadar veznelerin çalisacagi belirtildi. Vatandaslarin, abonelik hizmetleri ile birlikte gerek fatura ödeme gerekse de kart dolum islemleri için 17 ilçedeki merkezlerden hizmet verilecek. Bunun yani sira vatandaslar tatil boyunca, MASKI MATIK, MASKI Pratik ve MANULAS Bayisi Ödeme noktalarindan da islemlerini gerçeklestirebilecekler. Soma Bölgesel isitma sistemleri de belirtilen tarihlerde hizmet vereye devam edecek.

‘Yalniz degilsiniz’ ekipleri görev basinda

MASKI Genel Müdürlügü, “Yalniz Degilsiniz” sosyal sorumluluk projesi ile Kurban Bayrami’nda da yasli, engelli, kimsesiz, sehit aileleri ve gazilerin yaninda olmaya devam edecek. Abone Isleri Dairesi Baskanliginca yürütülen çalismalar ile bayram tatilinde evden çikamayan vatandaslarin Alo 185 Çözüm Merkezini aramalari durumunda vatandaslarin ihtiyaçlarini gidermek adina ekiplerin görevleri basinda olacagi belirtildi.
Kaynak: İHA