BASAMAK Kursiyerleri Alkislari Topladi

Bayrakli Belediyesinin, BASAMAK çatisi altindaki kursiyerleri yil sonu gösterileriyle alkislari topladi. Yil boyunca aldiklari egitimler sonunda hünerlerini sahnede sergileyen Bayraklili çocuklar, performanslariyla kültür ve sanattaki basarilarini ortaya koydu.

BASAMAK Kursiyerleri Alkislari Topladi
Bayrakli Sanat ve Müzik Akademisi (BASAMAK), çatisi altinda kültür ve sanat kurslarini sürdüren Bayrakli Belediyesinin kursiyerleri, yil sonu gösterileriyle begeni topladi. Her yil binlerce kisinin ücretsiz faydalandigi etkinlikler çerçevesinde bu yil 18 bransta kurs düzenlendi.

Kursiyerler, yil boyunca çalistiklarini yil sonu etkinliklerinde sahneye tasidi. Etkinliklerde Bayrakli Belediyesi Çocuk Korosu konseri, gitar-keman-piyano konseri, dogaçlama tiyatrosu, ‘Hayattan Portreler Resim Sergisi’, Türkülerle Yaza Merhaba Konseri ve Halk Oyunlari Söleni gerçeklestirildi.

Etkinliklerin sonunda kursiyerler ayakta alkislandi.

Tebrikler çocuklar

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal “Bayrakli’da çocuklarimizi kültürle, sanatla iç içe yetistirmek için var gücümüzle çalisiyoruz. Bu konuda üzerimize ne düsüyorsa yapmaya devam edecegiz. Yil boyunca düzenledigimiz kurslarimiza katilarak emek veren tüm çocuklarimizi kutluyorum. Bayrakli’yi çocuklarimizla, gençlerimizle birlikte büyütüyoruz” dedi.

Kaynak: İHA