Menemen'de Bayramlasma Töreninde Müjde Üstüne Müjde

Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, personel bayramlasma töreni sirasinda müjdeleri arka arkaya siraladi. Promosyon konusunda Halkbank ile 25 bin liralik anlasmaya vardiklarini ifade eden Pehlivan, performans primi olarak da hesaplara 5 bin liralik ikramiye yatirildigini açikladi.

Menemen'de Bayramlasma Töreninde Müjde Üstüne Müjde


Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, belediye personelleri ile bayramlasti. Konusmasi alkislarla sik sik kesilen Pehlivan, isçilerin maaslarina yüzde 50 zam yaptiklarini da müjdeleyerek, "Menemen ve Menemen’imize hizmet eden benim çalisma arkadaslarim her seyin en iyisine, en güzeline layik" dedi.

Konusmasini sürdüren Pehlivan, "Sizlerin gözlerindeki mutluluk benim için çok degerli. Hepinizle ayri ayri gurur duyuyorum. Menemen’i hak ettigi degere hep birlikte çikaracagiz. Hep birlikte, el ele, gönül gönüle basaracagiz" diye konustu.

Her bayramlasma törenine müjdeleriyle damga vuran Pehlivan, belediye çalisanlari tarafindan "Izmir’de tek Baskan Aydin Pehlivan", "Büyüksün Aydin Baskan" sloganlariyla uzun süre ayakta alkislandi.

"Sözümüzü tutuyoruz"

Personel bayramlasmasinda çalisanlara yönelik bir konusma yapan Pehlivan, göreve geldikten sonra belediye emekçilerine verdigi tüm sözleri tutmanin sevincini yasadigini ifade etti.

Pehlivan, “9 günlük bayram tatiliniz basliyor. Sizlerin ve kiymetli ailelerinizin Kurban Bayrami’ni en kalbi duygularimla kutluyorum. Sevdiklerinizle geçireceginiz, hatirlanmaya deger güzel bir bayram diliyorum. 3 yili askin bir süredir birlikte Menemen’e hizmet ediyoruz. Her firsatta belirttigim gibi her biriniz benim için çok kiymetlisiniz. Sükürler olsun ki bugün karsinizda tüm söylediklerini eksiksiz yerine getirmis bir belediye baskani olarak duruyorum. Basarimizin temelini sizler olusturuyorsunuz. Iyi ki varsiniz” dedi.



3 müjde birden

Bayramlasma töreninin her zaman oldugu gibi müjdesiz birakmadiklarini ifade eden Pehlivan, “En büyük beklentilerinizden birisinin promosyon konusu oldugunu biliyorum. Görüsmelerimizin sürdügü Halkbank müdürümüzle bugün sözlü mutabakata vardik. 25’er bin lira bir teklif sundular, umarim çok kisa zamanda bunu resmiyete dökecegiz. Ramazan Bayrami’nda oldugu gibi belediye aileme yine performans primi vermeye karar verdik ve hesaplariniza 5’er bin lira ek olarak yatirdik. Ananizin ak sütü gibi helal olsun. Bugün müjdelerimiz bitmiyor. Biliyorsunuz devletimiz asgari ücrete yüzde 34 oraninda zam yapmisti. Bizler de bu rakami yüzde 50’ye yuvarliyoruz. Menemen ve Menemen’imize hizmet eden benim çalisma arkadaslarim her seyin en iyisine, en güzeline layik. Tabi bu müjdeler, sadece özverili çalismalarinizla sinirli degil. Ayni zamanda sizlere duydugumuz güvenin ve memnuniyetin de bir ifadesi. Hepinize emeklerinizden, samimiyetinizden, zor zamanlarimizda yanimizdaki saglam durusunuz dolayi da tesekkür ediyorum. Hepinizin ve degerli ailelerinizin mübarek Kurban Bayrami’ni kutluyorum” diye konustu.

Öte yandan konusmasinin ardindan Pehlivan, belediye emekçileri ile Roman havasi oynadi ve akabinde de tüm personeli ile tek tek bayramlasti.
Kaynak: İHA