Geleneksel Lapseki Hayri Yapildi

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde bu yil 38’incisi düzenlenen Kiraz Festivali çerçevesinde geleneksel ilçe hayri yapildi. Ilçenin çesitli mahalle ve sokaklarinda 12 ayri noktada 10 bin kisilik pilav dagitildi.

Geleneksel Lapseki Hayri Yapildi
Geleneksel Lapseki hayri, sahil camii bahçesinde ilçe imam ve müezzinler tarafindan okunan Kur’an-i Kerim, kasideler ve ilahilerle basladi.

Programa, Lapseki Kaymakami Emre Öztürk, Lapseki Belediye Baskani Eyüp Yilmaz, Cumhuriyet Bassavcisi Mehmet Emrah Toprak, Il Milli Egitim Müdürü Ferhat Yilmaz, AK Parti ilçe Baskani Namik Ergin, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayida vatandaslar katildi.

Ilçenin çesitli mahalle ve sokaklarinda 12 ayri noktada 10 bin kisilik pilav dagitildi.

Lapseki Belediye Baskani Eyüp Yilmaz, “Lapseki Belediyesi 38’inci Kiraz festivali bugün artik sona eriyor. Pazartesi basladigimiz ve içerisinde birçok etkinliginin bulundugu yarismalariyla, konseriyle, futbol turnuvasiyla, yemek yarismasiyla, halk oyunlariyla birçok etkinligimiz sona eriyor. Bugün ilçe hayrimizi gerçeklestiriyoruz. Allah kabul etsin. Insallah önümüzdeki yillarda daha fazla etkinliklerle bulusmak üzere” dedi.

Kaynak: İHA