Özbek Açiklamasi 'Sampiyonlar Ligi'nde Mücadele Edebilecek Bir Kadro Kurmak Istiyoruz''

Galatasaray Baskani Dursun Özbek, transfer çalismalarina iliskin, “Sampiyonlar Ligi’nde mücadele edebilecek bir kadro kurmak istiyoruz’’ dedi.

Galatasaray Baskani Dursun Özbek, Ankara Galatasarayli Yönetici ve Is Insanlari Dernegi (AGS) tarafindan Galatasaray’in 23. sampiyonlugu için kutlama gecesine katildi.

Baskan Özbek, burada gazetecilerin sorularini yanitladi. Ankara’da Ankarali renktaslariyla beraber olmanin büyük bir mutluluk getirdigini belirten Özbek, kazandiklari sampiyonlugun digerlerinden farkli bir anlamli oldugunu dile getirerek, “Cumhuriyetin yüzüncü yilinda elde ettigimiz sampiyonluk bu anlamda çok özel. Bu sampiyonluk Galatasaray’a çok yakisti” ifadelerine yer verdi.

“Sampiyonlar Ligi’nde mücadele edebilecek bir kadro kurmak istiyoruz”

Galatasaray Yönetim Kurulu Baskanvekili Erden Timur’un Paris’e gidip Mauro Icardi, Leandro Peredes ve Renato Sanches’in durumlariyla alakali bir görüsme gerçeklestirecegi iddialariyla ilgili soruya ise Özbek, “Bu sene Sampiyonlar Ligi’nde oynuyoruz. Dolayisiyla Sampiyonlar Ligi’nde mücadele edebilecek bir kadro kurmak istiyoruz. Taraftarlarimizi memnun edecek bir mücadele içine girecegiz ve bunu da transferler dolayisiyla yapabiliriz. Taraftarlarimiz hiç merak etmesin Galatasaray’in menfaatini düsünerek gerekli transferleri yapacagiz” diye konustu.

Gecede Baskan Özbek’e katilimlarindan dolayi tesekkürlerini ifade eden AGS Yönetim Kurulu Baskani Ahmet Faruk Ünlüsoy ise, “Cumhuriyetin yüzüncü yilinda ‘Galatasaray Cumhuriyetin Yüzüdür’ sloganimizi tekrar hatirlattik’’ dedi.

Konusmalarin ardindan sampiyonluk kupasiyla fotograf çektiren Dursun Özbek, daha sonra taraftarlarla bir araya geldi.
Kaynak: İHA