Malezyali Turizmciler Pamukkale Seyir Tepesi'ne Hayran Kaldi

Türkiye’nin en büyük tematik kent ormani olan Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Sehir Ormani ününü dünyaya duyurmaya devam ediyor. Malezyali turizmciler Seyir Tepesi’ni ziyaret ettiler. Turizmciler hayran kaldiklari Seyir Tepesi’ni tur desitasyonuna alirken bu yaz en az 20 bin Malezyaliyi buraya getirmeye hazirlaniyor.

Malezyali Turizmciler Pamukkale Seyir Tepesi'ne Hayran Kaldi


Türkiye’nin önemli turizm merkezilerinden olan Pamukkale her yil milyonlarca turisti agirliyor. Tarihi ve dogal güzelliklerinin yani sira saglik konusunda da yerli ve yabanci turisti çeken Pamukkale’nin yeni çekim noktasi Seyir Tepesi oldu. Pamukkale Belediyesi yapilan ve kente farkli bir bakis açisi getiren Türkiye’nin en büyük tematik kent ormani Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Sehir Ormani yabanci turistlerin de ugrak noktasi olacak.

Denizli’nin önemli seyahat acentelerinden birisinin sahibi olan Muhammet Kaplan, dünyanin birçok farkli ülkesinde katilmis oldugu uluslararasi turizm fuar tanitimlarinda Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Sehir Ormani’ni tur destinasyonlarina eklenmesini sagladi. Bu çerçevede Malezyali tur operatörleri Seyir Tepesi’ne geldi.

405 bin metrekarelik alanda her yas grubundan insanin farkli zaman geçirmesini saglayacak bölümleri olan Seyir Tepesi’ni gezen Malezyali turizmciler, buraya hayran kaldilar. Kentin muhtesem manzarasini görme imkâni bulan turizmciler, Malezya’dan Denizli’ye turist getirme konusunda çalismalar yapacaklarini ifade ettiler. Bu çerçevede Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Sehir Ormani’nin bu yaz aylarinda en az 20 bin Malezyali turisti agirlamasi bekleniyor.
Kaynak: İHA