Kestel'in Mahallerinde Müzik Sesleri Yükseldi

Kestel Belediyesi, Dünya Müzik Günü etkinlikleri çerçevesinde ilçenin 3 ayri noktasinda konserler düzenlendi. Düzenlenen konserlerde sanatçilar, sergiledikleri performanslarla Kestellilerin hem kulaklarin pasini sildi hem de yüreklerine dokundu.

Kestel'in Mahallerinde Müzik Sesleri Yükseldi
Dünya Müzik Günü, tüm coskusuyla Kestel’de kutlandi. Kestel Belediyesi, tarafindan Dünya Müzik Günü çerçevesinde, ilçenin 3 bölgesinde 3 konser düzenlendi, Müzik ruhun gidasidir diyen doyasiya eglendi.

Konserler çerçevesinde, Ugur Mumcu Parki’nda Umut Simsek ile Murat Simsek, Konutlar Bölgesi Ilçe Stadyumu yani basketbol sahasinda Grup Ezgi ile Tuna Boylular müzik grubu ve Kestel Aile Parki’nda Ayaz Toprak sahne alarak, müzikseverlerle bulustu ve sevilen parçalarini Kestellilerle hep bir agizdan seslendirdi.

Baskanvekili Sönmez’den sanatçilara tesekkür

Kestel Belediye Baskanvekili Samet Sönmez, Belediye Baskan Yardimcilari Fatih Akin ve Hasan Aras da konserlerde sanatçilara çiçek takdim ettiler. Konserlerin ardindan açiklamalarda bulunan Kestel Belediye Baskanvekili Samet Sönmez, “Müzigin iyilestirici gücünü, 21 Haziran Dünya Müzik Günü çerçevesinde Kestel’imizin üç bölgesinde yasadik, hissettik. Basta etkinlik alanlarini dolduran her bir Kestelli vatandasimiza, sanatçilarimiza, etkinliklerin hayata geçmesinde katkisi bulunan belediye personellerimize mütesekkiriz, tesekkür ederiz. ‘Kestel’e Sözümüz Var’ diyerek çiktigimiz yolda daha nice büyük etkinliklerde görüsmek, bulusmak üzere” diye konustu.

Kaynak: İHA