Erdogan Portresi Yasli Çifti Mutlu Etti.

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’i çok seven 82 yasindaki Hidayet Deniz ile 85 yasindaki Memik Deniz çiftine Cumhurbaskani Erdogan’in portresini armagan etti.

Erdogan Portresi Yasli Çifti Mutlu Etti.
Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, neredeyse her gün gerçeklestirdigi aile ziyaretleri çerçevesinde ilk olarak 3 yetim çocuk annesi Asiye Gerekli’yi ziyaret etti. Daha sonra 3 yetim çocuk annesi Rabia Özbay’i ziyaret eden Baskan Fadiloglu, son ziyaretini ise 82 yasindaki Hidayet Deniz ile 85 yasindaki Memik Deniz’in evine yapti. Yetim çocuklarla ve yaslilarla yakindan ilgilenen ve kendileriyle uzun süre sohbet eden Baskan Ridvan Fadiloglu, ailelerin sorunlarini da dinledi.

"Sözümüzün arkasindayiz"

Rabia Özbay’in evinde konusan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, “Ben, öncelikle ev sahibimize tesekkür ediyorum. Evleri sen olsun. Ramazan Ayi içerisindeki gezilerimiz esnasinda hemsehrilerimizle karsilastigimizda söz verdigimiz kardeslerimiz vardi. Evet, bugün de o kardeslerimizin birinin evindeyiz. Hemsehrilerimize verdigimiz sözleri yerine getirmeye çalisiyoruz. Bugün de hem yavrularimizin karnelerini istisare etmek adina hem annemizle sohbet etmek adina bugün bir aradayiz. Ben yavrularimiza basarilar diliyorum. Insallah bu yaz tatilini de verimli bir sekilde degerlendirecekler. Bir sonraki seneye hazirlikli olacaklar. Egitimde istedigimiz sey, herkesin ilgi duydugu noktada ilerlemesini saglamak. Burada annemizle de istisare etmemiz neticesinde oglumuzun meslek lisesine yönelmesi noktasinda istisarelerimiz oldu. Ben tekrar misafirperverlikleri için tesekkür ediyorum. Eger Sehitkamil Belediyesi olarak bir söz verdiysek bu sözümüzü her zaman yerine getiririz, sözümüzün arkasindayiz” ifadelerini kullandi.

" Baskanim sözünü tuttu"

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Rabia Özbay, “Baskanim, sag olsun sözünü tuttu. Geldi, çocuklarimi mutlu etti. Allah razi olsun. Yani biz Baskanimizdan devamli memnunuz. Allah razi olsun. Verdigi sözün arkasinda durdugu için de ayriyeten kizim daha çok sevdi. Yani hani gelir mi, gelmez mi gibi diye düsündük ama geldi. Çok sag olsun. Çok tesekkür ediyoruz” açiklamasini yapti.
Kaynak: İHA