Aralarinda Husumet Bulunan Kuzenini Biçakladi Açiklamasi O Anlar Kamerada

Fatih Beyazit’ta bir kisi, aralarinda husumet bulunan kuzenini is yerinde çikan kavgada biçakladi. Kavgada biçakli saldirgana, yarali ve agabeyi taburelerle saldirdi. Yasanan o anlar çevrede bulunan güvenlik kamerasina yansidi.

Aralarinda Husumet Bulunan Kuzenini Biçakladi Açiklamasi O Anlar Kamerada
Olay 20 Haziran Sali Günü aksam saatlerinde Fatih Beyazit’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir kisi aralarinda alacak verecek meselesi olan kuzeninin is yerine geldi. Dükkanda çikan tartisma kisa sürede kavgaya dönüstü. Süpheli yaninda getirdigi biçakla kuzeni Ömer Gelener’e savurdu.

Kuzenini biçakla yaraladi

Gelener, taburelerle karsilik vererek savunmaya çalisti. Saldirgan Gelener’i biçakla yaraladi. Kardesinin biçaklandigini gören Gelener’in agabeyi de çevreden aldigi taburelerle kuzenine saldirdi. Yasanan olay sonrasinda biçakli saldirgan olay yerinden kaçti.

Olay ani çevrede bulunan güvenlik kamerasina yansidi

Çevrede bulunan vatandaslar durumu polis ve saglik ekiplerine haber verdi. Biçakla yaralanan Ömer Gelener’e ilk müdahaleyi yan taraftaki kafede bulunan doktor yapti. Daha sonra olay yerine gelen saglik ekipleri Gelener’i ambulansla hastaneye kaldirirken, polis ekipleri saldirgani kisa sürede yakalayarak gözaltina aldi.
Kaynak: İHA