Adiyaman'da Ögrencilere Egitim Destegi

Adiyaman Belediyesi depremin ardindan sinavlara hazirlanan ögrencilerin rahat ve konforlu bir ortamda ders çalisabilmesi amaciyla AKEM’ de hizmet vermeye devam ediyor.

Adiyaman'da Ögrencilere Egitim Destegi
6 Subat tarihinde meydana gelen depremden en çok etkilenen kitle olan sinava hazirlik ögrencileri için Adiyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü bünyesinde hizmet veren Adiyaman Kültür ve Egitim Merkezi, depremin hemen ardindan Eski Sire Pazari içerisindeki binasinda sinavlara hazirlanan ögrencilere yönelik egitimler gerçeklestiriyor. Egitim, ögretim konusunda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Adiyaman Belediye Baskani Süleyman Kilinç tarafindan AKEM’ e yapilan ziyarette konusan Baskan Kilinç, “Depremin yaralarini hizli bir sekilde sarip insaat halinde olan egitim ve kültür binamizin yapimini hizlandirarak en kisa süre içerisinde ögrencilerimizin çalismalarina uygun hale getirdik. Bu süreçte en çok etkilenen, özellikle sinava hazirlik grubu ögrencileri için ögretmen ve kaynak kitaplar hususunda tüm imkanlarimizi seferber ettik. Haftanin yedi günü 08.00-17.00 saatleri arasinda hizmet veren AKEM binamiz tüm ögrencilerimiz için her zaman aktif bir sekilde faaliyetlerine devam edecektir. Adiyaman Belediyesi olarak gelecegimizin aydinlik yüzleri olan ögrencilerimizin her zaman yanindayiz” diye konustu.

Ögrenciler ise konforlu bir ortamda ders çalisma imkani sunan Adiyaman Belediye Baskani Süleyman Kilinç’ a ve ekibine tesekkürlerini dile getirdi.
Kaynak: İHA