Ünlü Manken Açikladi Açiklamasi 'Mankenlik Eskisi Kadar Ragbet Görmüyor'

Kocaeli’de katildigi programda özel açiklamalar yapan eski manken ve oyuncu Özlem Yildiz, “Mankenlik eskisi kadar ragbet görmüyor. Serenay Sarikaya’yi ve Eda Ece’yi begeniyorum” dedi.

Ünlü Manken Açikladi Açiklamasi 'Mankenlik Eskisi Kadar Ragbet Görmüyor'
Mankenlik ve oyunculuk da yapan ünlü sunucu Özlem Yildiz, Kocaeli’de düzenlenen Han Bahçe Tiny House lansmanin da önemli açiklamalarda bulundu. Gecenin sunuculugunu da üstlenen Yildiz, günümüz manken ve oyuncularina dair de fikirlerini söyledi.

Mankenligin eskisi gibi ragbet görmedigini Özlem Yildiz, eskiye göre simdi sosyal medya sayesinde ulasilabilirligin de daha kolay oldugunu ifade etti.

Özlem Yildiz, günümüzün popüler oyuncularindan Serenay Sarikaya’yi ve Eda Ece’yi çok begendigini ifade etti.



“Mankenlik eskisi kadar ragbet görmüyor”

Fizigi güzel hanimlarin artik fazla defile olmadigi için oyunculugu daha çok tercih ettigini söyleyen Özlem Yildiz, “Ben mankenligi çok az yaptim. Bilirkisi degilim, çok bir sey konusamam. Benim isim sunuculuk. Fakat kisa bir dönem evet mankenlik yaptim. Hala ara ara yapiyorum ama senede 1 veya 2 defa. Zaten eski defilelerin pek bir hükmü kalmadi. Çok az defile yapilir oldu ülkede. O yüzden de yavas yavas özellikle fizigi güzel hanimlar daha çok oyunculugu tercih etmeye basladilar. O yüzden mankenlik eskisi kadar ragbet görmüyor bence” dedi.



“Sunuculuk anlaminda fazla yeni isim yok, bu benim için avantaj”

Yeni nesilde çok fazla oyuncu çiktigini ama fazla sunucu çikmadigini belirten Yildiz, “Geçen gün söyle bir sey düsündüm; genç oyuncular, popüler oyuncular çok fazla geliyor. Yeni yeni isimler geliyor. Fakat sunuculuk anlaminda çok fazla yeni gelen isim yok. Bence bu benim için çok büyük bir avantaj. Oyuncular tabii çok daha fazla büyük rakamlar kazaniyor. Dizi sektörü su an çok fazla izlenilen bir sektör. Ona daha fazla ilgi var. Çok da begendigim, kaçirmadan izledigim diziler var. Birkaç tanesi çok büyük favorim” sözlerini kaydetti.



“Ünlülerle sevenleri arasinda çok daha rahat köprüler kurulabiliyor”

Eski dönem manken ve oyunculukla simdi arasindaki farklari degerlendiren Özlem Yildiz, “10-15 yil öncesiyle simdi arasinda çok farkli gelismeler var. Sosyal medya bir kere artik herkesin elinde. Mutlaka herkesin bir instagram sayfasi var. Dogal olarak ünlülerle sevenleri arasinda çok daha kolay köprüler kurulabiliyor. Belki bu biraz avantaj. Ayni zamanda sosyal medyayi kullanmak ticari açidan da çok büyük bir avantaj haline geldi. Gitgide de buna ilgi artiyor. Benim yaptigim dönemde bir tek Facebook vardi, o da çok fazla kullanilan bir sey degildi. Telefonun yeni çiktigi dönemlerden bugüne simdi artik küçük yasta çocuklarin bile elinde telefon var. Ulasilabilirlik, taninabilirlik eskiye göre biraz daha kolay aslinda” diye konustu.



“Serenay Sarikaya’yi çok begeniyorum”

Begendigi oyunculari ve dizileri degerlendiren Yildiz, “Serenay Sarikaya’yi çok begeniyorum, Eda Ece’yi de begeniyorum” ifadelerini kullandi. Han Bahçe Tiny House lansmanina dair degerlendirmelerde de bulunan Özlem Yildiz, “Pandemiyle birlikte dogayla iç içe olmaya daha çok istek ve talep var. Benim de o dönem Allah’tan evim Beykoz’daydi. Yesilliklere bakan bir manzarasi var. Fakat bire bir yesilligi yasamak, onun içinde onu solumak, orada hayat sürmek çok daha konforlu. Pandemiyle ve özellikle deprem tehlikesiyle birlikte de büyük sehirlerde bu küçük evlere çok olmaya basladi.

Benim de çok merak ettigim, günün birinde orada belki bir ormanin içinde yasayabilir miyim diye düsündügüm bir proje. Bence çok güzel, keyifli, sicak ve de konforlu. Sadece küçük bir ev gibi gözükse de içi konforlu, gerçek bir ev yapmislar. En önemlisi de yesilligin içinde olmasi, bence en güzel sey bu. Gitgide de talepler artacak bu tip evlere” seklinde konustu.



“Insanlarin hayatina dokunurken bir seyin eksik oldugunu fark ettim”

Birbirinden bagimsiz 63 tiny house’tan olusan projede, her bir parsel 250 metrekare. 6 Subat Kahramanmaras depremleri sonrasinda Alperen Ocaklari’ndan çok sayida kisi ile bölgeye gittiklerini ve 1 ay orada kaldiklarini ifade eden projenin yönetim kurulu baskani Metehan Küpçü, "Insanlarin hayatlarina dokunurken bir seyin eksik oldugunu fark ettim. Insanlarin yasadiklari yapilara zarar geldiginde siginacak bir yer olmadigini gördük. Kocaeli’ye döndügümde, ’Konuyla ilgili bir sey yapmaliyiz’ dedim ve tiny house ile ilgilendik. Yapabilecegimize karar verdik ve projeye basladik. Biz kendimiz imal ediyoruz. Bu yapilari koymak için bir alana ihtiyacimiz var dedik ve bir arsa aldik. Projenin yüzde 40’ini tamamladik" dedi.

Kaynak: İHA