Süpermarket Cinayetinde Dinlenen Tanigin Iddiasi Dehsete Düsürdü

Kocaeli’de süpermarkette alisveris yapan evli çifte ates ederek birinin ölümüne, digerinin ise yaralanmasina sebep olan sanigin yargilanmasina devam edildi. Durusmada, "Maktul Belfun büyü ile ugrasiyordu" iddiasinda bulunan tanik, "Belfun Mustafa’ya, ’Senin oglunu cinlere kurban verdim’ dedi" ifadelerini kullandi.

Süpermarket Cinayetinde Dinlenen Tanigin Iddiasi Dehsete Düsürdü


22 Subat 2022’de Yenikent Mahallesi’ndeki bir süpermarkette alisveris yapan evli çift, Mustafa S.’nin silahli saldirisina ugramis, Belfun Dogramaci kalbinden, esi Sevda Dogramaci (38) ise kolundan vurulmustu. Yaralilardan Belfun Dogramaci hayatini kaybetmis, süpheli Mustafa S. tutuklanmisti. Olayin ardindan öldürülen Belfun Dogramaci ile Mustafa S.’nin komsu olduklari, 2019 yilinda Mustafa S.’nin oglu Batuhan’in (18) Belfun Dogramaci’nin kullandigi otomobilin kaza yapmasi neticesinde hayatini kaybettigi ve ikili arasinda bu sebeple husumet basladigi ortaya çikmisti.

"Senin oglunu cinlere kurban verdim"

Tutuklu sanik Mustafa S.’nin Kocaeli 4. Agir Ceza Mahkemesi’nde yargilanmasina devam edildi. Durusmaya tutuklu sanik Mustafa S., taraf avukatlari ve tanik D.Y. katildi.

Olaya iliskin bildiklerini anlatan D.Y., "Sanik Mustafa aile dostumuzdur. Belfun’un büyü ile ugrasiyordu, bu sebeple Mustafa oglu Batuhan’in onunla görüsmesini istemiyordu. Belfun, Antalya’ya tatile gidecegi zaman Batuhan’i da yaninda götürmek istiyordu ancak Mustafa izin vermiyordu. Antalya dönüs yolunda meydana gelen kazada Batuhan hayatini kaybetmis, Belfun ise yarali kurtulmustu. Mustafa ile hastaneye Belfun’u ziyarete gittik. Belfun Mustafa’ya, ’Senin oglunu cinlere kurban verdim’ dedi.

Belfun 1.5 yil beden asagisinin tutmadigini söyledi.

1.5 yil boyunca Mustafa ile onu hastaneye getirip götürdük ancak daha sonra yürüyebildigini ögrendik. Bir süre sonra kaza yaptigi aracin aynisini alarak mahallede yüksek sesle müzik geziyordu" diye konustu.

Söz verilen sanik ise beraatini istedi. Mahkeme heyeti, sanigin tutukluluk halinin devamina karar vererek, durusmayi erteledi.
Kaynak: İHA