Petrol Ofisi'ne Brandverse Awards'ta 5 Ödül Birden

Eski ve yeni nesil tüm pazarlama, iletisim ve reklam çalismalari ile markalarin dünyasina 360 derece kapsayici bir bakis sunan pazarlama ve iletisim projelerinin ödüllendirildigi Brandverse Awards’ta Petrol Ofisi, 5 ayri kategoride toplam 5 ödüle layik görüldü.

Petrol Ofisi'ne Brandverse Awards'ta 5 Ödül Birden


Marketing Türkiye ve BoomSonar tarafindan düzenlenen Brandverse Awards Ödül Töreni’nde jüri üyelerinin degerlendirmeleriyle kazananlar belli oldu. Türkiye akaryakit ve madeni yaglar sektörlerinin önde gelenlerinden Petrol Ofisi Grubu, markalarin yil boyunca sosyal medya performanslarini tamamen tarafsiz ve veriye dayali olarak hazirlanan sosyal medya marka endeksi sonuçlari göz önünde bulundurularak verilen SocialBrands Veri Analitigi Ödülleri’nde, “Akaryakit” kategorisinde Altin ödülün sahibi oldu.

Sirket, "Bugünden Yarina Hazir" adli kampanyasi ile ‘Film’ ana bölümünde ‘Seri Filmler’ ve ‘Diger Sektörler’ kategorilerinde iki Bronz ödülün sahibi olurken, özel günlere yönelik bir is birligi yürüttügü Sunay Akin ile hayata geçirdigi ‘18 Mart Insanligin Zaferi’ projesiyle Sosyal Medya ve Dijital Ana Bölümü ‘Küçük Bütçeli Büyük Isler’ kategorisinde Bronz ödüle layik görüldü.

Petrol Ofisi Sosyal Lig ise ‘Mobil Uygulama’ kategorisinde Gümüs ödülün sahibi oldu.

“Akaryakit sektöründe ‘Dijital Dünyanin En Itibarli Markasi’ olarak sosyal medya liderligimizi de tartismasiz sürdürüyoruz”

Sirket olarak, faaliyet gösterdikleri tüm alanlarda sektörde öncü konumda yer alarak hareket ettiklerini aktaran Petrol Ofisi Grubu CMO’su Sinan Seha Türkseven, “Markalarin sosyal medya performanslari tamamen istatiksel olarak hesaplayan sosyal medya marka endeksi Social Brands puanlari ile hesaplandigi veri analitigi ödülünü 5. defa kazanmaktan gurur duyuyoruz. Diger çalismalarimizin da saygideger Brandverse jürileri tarafindan takdir ve tescil edilmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Aldigimiz bu ödüllerde emegi geçen tüm çalisma arkadaslarima ve ajanslarimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA