Öz Saglik Is Sendikasi Diyarbakir Sube Baskani Aküzüm'den Bismil'e Ziyaret

Öz Saglik Is Sendikasi Diyarbakir Sube Baskani Mehmet Aküzüm, ilçe ziyaretleri kapsaminda Bismil ilçesinde çesitli temaslarda bulundu.

Öz Saglik Is Sendikasi Diyarbakir Sube Baskani Aküzüm'den Bismil'e Ziyaret
Toplu is sözlesmesi imza tarihi itibari ile Diyarbakir’da bulunan hastaneler basta olmak üzere, 13 tasra ilçede toplanti, görüsme ve ziyaretlerine devam eden Öz Saglik Is Sendikasi Diyarbakir Sube Baskani Mehmet Aküzüm, Bismil ilçesinde bir takim ziyarette bulundu.

Aküzüm, yaptigi açiklamada, “Sirasiyla Çüngüs, Çermik, Ergani, Hazro, Kocaköy, Egil, Dicle, Hani, Lice, Kulp, Çinar, Bismil olmak üzere ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bugün Bismil ilçe devlet hastanesine yapmis oldugumuz ziyaretimizde emekçi arkadaslarimiz ile toplantida bir araya gelerek detayli bilgilendirmelerde bulunduk. Akabinde Bismil Devlet Hastanesi Bashekimi Dr. Remzi Günes ve Saglik Bakim Hizmetler Müdürü Musa Yasa’yi ziyaret ederek, sahada bizlere iletilen talepleri ve çözüm önerilerimizi paylastik. Taleplerimize ve çözüm önerilerimize oldukça hassas çözümlerle yaklasan Bashekim Dr. Remzi Günes’e ayrica tesekkür ediyorum. Gerek Bismil ilçesinin, gerek hastane çalisanlarinin ve kurumun bekasi için yogun mücadeleler veren hocamiza tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA