Osmaniye'de Sporda Dereceye Giren Ögrencilere Basari Belgesi Verildi

Osmaniye’de tamamlanan egitim-ögretim yilinda okul sporlari çerçevesinde kent genelinde ulusal ve uluslararasi düzeyde dereceye giren 46 sporcu ve ögretmene basari belgeleri verildi.

Osmaniye'de Sporda Dereceye Giren Ögrencilere Basari Belgesi Verildi
Samet Aybaba Spor Lisesi’nde düzenlenen programa Vali Erdinç Yilmaz’in yani sira Il Milli Egitim Müdürü Aydin Albak ile Gençlik ve Spor Il Müdürü Sedat Acar, Il Milli Egitim Sube Müdürleri, yarismalara katilan okullarin beden egitimi ögretmenleri ve okul müdürleri katildi.

Açilis konusmasini yapan Il Milli Egitim Müdürü Aydin Albak, "Yasanilan 6 Subat deprem felaketine ragmen 2022-2023 egitim ögretim yilinda kent genelinde tüm okullarimizdan ülke geneline müsabakalara katilan ögrencilerimizle okul sporlari çerçevesinde 48 ögrenci ile 53 derece elde edilmistir. Bu derecelerden ulusal düzeyde 21 birincilik, 12 ikincilik, 7 üçüncülük, uluslararasi düzeyde ise 1 birincilik, 1 ikincilik ve 2 üçüncülük derecemiz bulunmaktadir. Brans bazinda atletizmde 9, bowlingde 12, curlingte 2, güreste 6, serbest güreste 1, halterde 1, kickboksta 8, krosta 6, oryantiringte 5, point fightingte 1 ve tekvandoda 2 olmak üzere 10 bransta basari elde edilmistir" dedi.

Ögretmen ve sporculari tebrik ederek basari belgelerini veren Vali Erdinç Yilmaz ise, "Gösterdiginiz basari bizim için gerçekten önemli, gurur verici. Allah basarilarinizi daim etsin. Çok önemli basarilar elde ediyorsunuz, insallah daha da ileriye gidelim, basarinin siniri yok. Türkiye’de hep siz birinci olun, hep basarili olun, dilegimiz o. Osmaniye’mize bu yakisir. Hem Il Milli Egitim Müdürlügümüzü hem Gençlik ve Spor Müdürlügümüzü çok basarili buluyorum, her iki Müdürümüzü, yönetimi, arkadaslari kutluyorum. Allah yolunuzu açik etsin, basariniz daim olsun" diye konustu.

Kaynak: İHA