Merkezefendi'de Kurban Kesim Yerleri Belirlendi

Merkezefendi Belediyesi, Kurban Bayrami’nda ilçe genelinde hizmet verecegi kurban kesim yerlerini açikladi.

Merkezefendi'de Kurban Kesim Yerleri Belirlendi


Merkezefendi’de, 28 Haziran Çarsamba günü baslayacak olan Kurban Bayrami hazirliklari çerçevesinde kurban kesim yerlerini belirlendi. Belirlenen; Yenisehir Kapali Pazar Yeri, Sevindik Kapali Pazar Yeri, Bahçelievler Kapali Pazar Yeri, Yeni Mahalle Kapali Pazar Yeri, Servergazi Kapali Pazar Yeri, TOKI Evleri Kapali Pazar Yeri, Barbaros Kapali Pazar Yeri, Karaman (Degirmenönü) Kapali Pazar Yeri ve 1200 Evler Kapali Pazar Yerlerinde küçükbas kurban kesimi yapilacak. Belirlenen noktalarda vatandasin daha saglikli ve temiz bir ortamda kurban kesim islemlerini gerçeklestirebilmesi için tüm tedbir ve önlemler alindi.

Kurban kesim alanlarinda kasap, zabita ekipleri ve görevli personel hazir bulunacak. Görev alan ekipler, hijyen kurallarina uyulmasi konusunda vatandaslara yardimci olacak. Kesim islemlerinin sona ermesinin ardindan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü ekipleri, kesim alanlarinda temizlik islemini gerçeklestirecek. Fen Isleri Müdürlügü, Kültür Müdürlügü, Zabita Müdürlügü, Park ve Bahçeler Müdürlügü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü ile Çagri Merkezi ekipleri Kurban Bayrami boyunca görevlerinin basinda olacak.

“Bayramda 24 saat görev basinda olacagiz”

Kurban Bayrami hazirliklarini titizlikle tamamladiklarini belirten Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Hemsehrilerimizin saglikli ve hijyenik sartlarda kurallara uygun sekilde kesimlerini yapabilmeleri için tüm düzenlemeleri yaptik. Görevli çalisma arkadaslarimiz hemsehrilerimizin islerini kolaylastirmak için belirledigimiz kurban kesim yerlerinde bulunacak. Ilçemizde bayramin mutlu, saglikli ve huzurlu bir sekilde geçmesi için gereken her seyi yapiyoruz. Merkezefendili hemserilerimizin bayrami agiz tadiyla yasamasi için 24 saat görev basinda olacagiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA