Kastamonu'da Iki Ayri Trafik Kazasinda 6 Kisi Yaralandi

Kastamonu’da meydana gelen iki ayri trafik kazasinda 6 kisi yaralandi.

Kastamonu'da Iki Ayri Trafik Kazasinda 6 Kisi Yaralandi
Ilk kaza, Kastamonu il merkezi Dogu Çevre Yolu Tosya Isikli Kavaginda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bülent Ö. (32) idaresindeki 06 CYB 836 plakali hafif ticari araç, isik ihlali yaparak Serkan A. (51) yönetimindeki 34 GGD 021 plakali otomobile çarpti. Çarpmanin etkisiyle yoldan çikan otomobil, sinyalizasyon diregine çarpti. Kazada sürücüler ile araçlarda yolcu olarak bulunan Kaan E. (34) ve Süleyman Nazif G. (61) yaralandi. Yaralilar, olay yerine çagrisan saglik ekiplerince Kastamonu Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi.

Kaza sebebiyle zarar gören sinyalizasyon direkleri, Karayollari ekiplerince degistirildi. Araçlarin kaldirilmasinin ardindan yol yeniden trafige açildi.

Diger kaza ise Kuzeykent Mahallesi Miralay Halitbey Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Pinar K. yönetimindeki 37 BB 139 plakali otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kaldirima çarparak devrildi. Kazada sürücü Pinar K. ile araçtaki Sebnem B. yaralandi. Yaralilar, Kastamonu Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi.

Polis ekipleri her iki kazayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA