Isparta Belediyesi Tarafindan Mezarlik Alanlari Temizlenerek, Otlar Biçiliyor

Isparta Belediyesi, mezarlik alanlarinda periyodik olarak gerçeklestirdigi temizlik çalismalarini sürdürüyor. Mezarlik alanlari temizlenirken, otlar da biçiliyor.

Isparta Belediyesi Tarafindan Mezarlik Alanlari Temizlenerek, Otlar Biçiliyor
Isparta Belediyesi, farkli zamanlarda sehirdeki mezarlik alanlarinda periyodik olarak temizlik ve ot biçme çalismalari gerçeklestiriyor. Bu çalismalarda mezarlik alanlarindaki otlar biçilirken, detayli temizlik yapiliyor. Mezarliklar Müdürlügü tarafindan yapilan ot biçme ve temizlik çalismalari Kurban Bayrami öncesinde de devam etti. Sehirdeki mezarlik alanlarinda büyüyen otlar ekipler tarafindan biçilirken, temizlik çalismalari yapildi. Bu çalismanin yapildigi son yerlerden birisi de Yenice Mahallesi Mezarligi oldu. Ekipler tarafindan mezarlik alaninin otlari biçildi, detayli temizlik yapildi.

Mezarliklar Müdürü Halil Açar, Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’in talimatlari dogrultusunda hizmet vermeye devam ettiklerini belirterek, sehir merkezinde bulunan 12 mezarlik alaninin temizlik ve bakim çalismalarini gerçeklestirdiklerini söyledi.

Mezarlik alanlarinin periyodik olarak temizlik ve ot biçmelerinin yapildigina deginen Açar, “Vatandaslarimiz kabir ziyaretleri sirasinda temiz bir mezarlik alani bulsunlar düsüncesiyle çalismalarimiz devam ediyor. Vatandaslarimizdan tek istegimiz mezarliklarin üzerine çiçek dikelim, agaç dikmeyelim. Agaçlar mezarliklari patlatiyor. Bu hizmetleri yapmamiz konusunda desteklerini esirgemeyen sayin Belediye Baskanimiza tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA