Havalimaninda Stoklandigi Iddia Edilen Otomobillerin Rent A Car Araçlari Oldugu Öne Sürüldü

Diyarbakir Havalimani otoparkinda araç stokunun yapildigi iddiasi üzerine harekete geçen Diyarbakir Ticaret Il Müdürlügü personelleri havalimaninda denetim yapti. Denetim sonucunda araçlarin stok için otoparka konulmadigi ögrenildi.

Havalimaninda Stoklandigi Iddia Edilen Otomobillerin Rent A Car Araçlari Oldugu Öne Sürüldü
Baglar ilçesinde yer alan Diyarbakir Havalimani otoparkinda eksi 1’inci katta mevcut görüntülerde ambalajli ve plakasiz yaklasik 13 aracin park halinde görülmesiyle ‘araç stokçulugu’ iddiasi öne sürüldü. Iddialar üzerine Ticaret Il Müdürlügü nün harekete geçti. Edinilen bilgilere göre, araçlarin özel bir rent a car sirketine ait oldugu ve hepsinin plakasinin mevcut halde bulundugu öne sürülerek herhangi bir islemin baslatilmadigi ileri sürüldü.

Otopark yetkilisinden edinilen bilgilere göre, plakasiz ve ambalajli araçlarin plaka, sigorta ve kasko islemlerinin ardindan Kurban Bayrami’na kadar hizmete sunulacagi ögrenildi. Öte yandan, il müdürlügünün durumu ögrenmesi üzerine bahsi geçen yere gidilmesiyle herhangi bir stokçulugun yapilmadiginin belirtildigi öne sürüldü.
Kaynak: İHA