Eyyübiye'de Gençlige Yatirim Yapiliyor

Gelecege güvenle bakmak için gençlere yönelik sosyal, kültürel ve egitim yatirimlarina önem veren Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus, ilçede yapimi devam eden dört yeni egitim otagiyla gençlere sahip çikmaya devam edecekleri mesaji verdi.

Eyyübiye'de Gençlige Yatirim Yapiliyor
Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus, ilçedeki Ruha, Yenice, Akabe ve Batikent TOKI Mahallelerinde yapimi devam eden egitim otaklarinda incelemelerde bulundu. Egitim otaklarinin son durumu hakkinda sorumlulardan bilgi alan ve bazi talimatlar veren Baskan Kus, mahalle sakinleriyle de görüserek istisarelerde bulundu. Eyyübiye Belediyesi olarak ilçenin dört bir yaninda hummali çalismalarina devam ettiklerini belirten Baskan Mehmet Kus, Ruha Mahallesinde yapimi devam eden egitim otaginda yaptigi açiklamada, Ruha Mahallesindeki dogalgaz tesis çalismalarinin sonuna gelindigini ve üst yapi yenileme çalismalarini yirmi güne kadar tamamlamis olacaklarini söyledi.



Ruha Mahallesindeki egitim otaginda çalismalarin devam ettigini, egitim otaginin hemen yaninda ise Sanliurfa’da bir ilk olacak Kadinlar Parki yapimina basladiklarini ifade eden Baskan Kus, daha sonra diger mahallelerde yapimi devam eden kitap otaklarinda incelemelerde bulundu.

Batikent TOKI Mahallesinde yapiminda son asamaya gelinen salon, egitim otagi, tenis kortu ve park projesinin açilisini gelecek ay gerçeklestireceklerini dile getiren Baskan Kus, Ruha, Yenice, Akabe ve Batikent TOKI Mahallelerindeki egitim otaklarini önümüzdeki ay gençlerin hizmetine sunacaklarini ifade etti.

Hem liselere hem de üniversite sinavlarina hazirlanan ögrencilere profesyonel ögretmenler nezaretinde egitimlerin verildigi egitim otaklarini ilçenin tüm mahallelerinde olusturmayi hedefleyen Baskan Kus, yine gençlerin egitimine büyük destek olan Onikiler ve Yenice Sinav Hazirlik Merkezlerini de hizmete sunmustu.
Kaynak: İHA