Büyüksehir'in Ilgi Gören Matematik Kampi Kayitlari Basladi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, ögrencilere destegini sürdürüyor. Bu çerçevede Büyüksehir bünyesindeki Kayseri Mesleki Egitim ve Kültür A.S. (KAYMEK) tarafindan düzenlenen ve yogun ilgi gören Matematik Kamplari için kayitlar basladi.

Büyüksehir'in Ilgi Gören Matematik Kampi Kayitlari Basladi
Ögrencileri motive ederek, onlarin matematik dersine karsi ilgi duymalarini saglamak ve basari kaydetmek amaciyla hayata geçirilen Matematik Kampi, bu dönem de kayit almaya basladi.

Matematik artik ögrenciler için keyfe dönüsüyor

Sayisal dikkat ve zekâ kazanimlarini saglayip, analitik düsünme ve yordama becerilerini gelistirerek, ‘yaparak yasayarak ögrenme’ modeliyle matematik alaninda soru çözümü imkâni taninan KAYMEK Matematik Kampi ile matematik artik ögrenciler için keyfe dönüsüyor.

Ücretsiz kamptan 41 ögrenci faydalanacak

Kayseri Büyüksehir Belediyesi’nin düzenledigi 41 kisinin katilabilecegi Matematik Kampi, talep eden ögrencilere ücretsiz olarak sunulurken, kayitlarin ise www.kaymekonline.com sitesinden alinacagi duyuruldu.

Ögrenciler mülakat ile belirlenecek

Matematik dersinin yani sira; geometri, deneme sinavlari ve motivasyon çalismalari gibi sinav stresini azaltici içeriklerin de yer alacagi ögrenciler için özel bir proje olan KAYMEK Matematik Kampi’na ögrenci alimlari mülakat ile belirlenecek. Mülakatlar, 3-7 Temmuz arasinda Ihtisas Gençlik Merkezi’nde gerçeklestirilecek. Ilgilenenler, 0 352 320 54 45 numarali telefondan bilgi alabilecek.
Kaynak: İHA