Aydin'da Yunus Ekipleri Suç Ve Suçlulara Göz Açtirmiyor

Aydin Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü bünyesinde görev yapan ve ’yunus’ olarak bilinen motosikletli polis timi tarafindan 6 yili askin hapis cezasi bulunan 2 sahsinda da aralarinda bulundugu 37 aranan sahis yakalanirken, süphe üzerine durdurulan sahislardan da çesitli suç unsurlari ele geçirildi.

Aydin'da Yunus Ekipleri Suç Ve Suçlulara Göz Açtirmiyor


Aydin Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü bünyesinde görev yapan yunus timleri halkin huzur ve güvenligi için çalismalarini araliksiz olarak sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre ekipler son günlerde yapmis oldugu çalismalarda; aralarinda ’kasten yaralama’ suçundan 6 yil 9 ay ve ’kullanmak için uyusturucu uyarici madde satin almak bulundurmak ve kullanmak’ suçundan 6 yil 9 ay 12 gün hapis cezasi olan sahislarin da oldugu toplam 37 aranan sahsi kiskivrak yakaladi.

Süphe üzerine durdurduklari 1 sahistan 10 gr esrar, 1 sahistan 10 adet narkotik hap olmak üzere toplam 8 sahistan degisik miktarlarda narkotik maddeler ele geçiren yunus timleri; 1 sahistan 1 adet ruhsatsiz tabanca, 1 adet ruhsatsiz tüfek ve 13 fisek, 6136 sayili kanuna muhalefet suçundan bir adet biçak ve 4 adet de çalinti motosikleti sürücüleri ile birlikte yakaladi.
Kaynak: İHA