Aydem Perakende Ve Gediz Perakende, E-Makbuz Uygulamasina Geçti

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, müsterileri için büyük kolaylik saglayacak e-makbuz uygulamasina geçti. Bu uygulama sayesinde, veznelerde yapilan ödemeler sonrasinda fatura ödeme belgesini sms ve e-posta yolu ile e-makbuz olarak almayi tercih eden müsteriler, kagit tüketimini azaltarak daha yesil bir yasami destekleyebilecek.

Aydem Perakende Ve Gediz Perakende, E-Makbuz Uygulamasina Geçti
Aydem Perakende ve Gediz Perakende’de vezne ödeme islemleri esnasinda müsteri bilgilerinin dogrulanmasi ve ödeme makbuzlarinin dijital ortamda müsterilere gönderim sürecine iliskin gelistirmeler tamamlandi. E-makbuz uygulamasiyla vezne ödeme islemleri sonrasinda müsterilere, kagit makbuz yerine dijital olarak e-makbuz içeren sms ve e-posta gönderilecek. Aydem Perakende ve Gediz Perakende bu uygulamanin devaminda e-makbuz tercihi yapan her 20 müsteri için Ege Orman Vakfi’na bir fidan bagislayacak.

Serdar Marangoz: “Daha yesil bir dünya için e-makbuzu seçin”

Söz konusu yenilikle, e-makbuzlari müsterilere dogrudan sms ve e-posta yoluyla ileterek veri güvenligi saglandiginin altini çizen Aydem Perakende ve Gediz Perakende Genel Müdürü Serdar Marangoz, konu ile ilgili görüslerini su sekilde aktardi: “Fiziksel olarak veznelerden ödeme yapan müsterilerimize yilda yaklasik 100 bin adet kagit makbuz veriyoruz. Bu makbuzlarin kullanimi bir yandan ormanlarimiza zarar verirken bir yandan da verinin kontrolü anlaminda müsterilerimiz için sorun olusturuyor. Dijitallesme adina büyük bir adim daha atmis oldugumuz bu uygulama, müsterilerimizin hayatlarini oldukça kolaylastiracak. Kagit makbuz yerine e-makbuz almayi tercih eden müsterilerimiz, dijital ortamda evraklarina erisebilecek. Ayrica tüm e-makbuzlari, sms ve e-posta üzerinden takip edecek, ihtiyaç olmasi durumunda geçmis makbuzlarina dijital ortamda kolaylikla ulasabilecek.”

Marangoz, sözlerine su sekilde devam etti: “Daha yesil bir dünya için müsterilerimizi vezne ödemelerinde e-makbuz seçenegine davet ediyoruz. Bu seçimi yapan her 20 müsterimiz için Ege Orman Vakfi’na bir fidan bagislama karari alarak ilk adimi biz atiyoruz. Tüm müsterilerimizin e-makbuz uygulamasini tercih etmesi durumunda, hep birlikte dogaya 5 bin agaç daha kazandirmis olacagiz.”
Kaynak: İHA