Sason'da Lise Ögrencilerinin Yilsonu Sergisine Yogun Ilgi

Batman’in Sason ilçesinde Anadolu Lisesi ögrencileri tarafindan hazirlanan yilsonu resim ve sanat sergisi ziyaretçiler tarafindan yogun ilgi gördü.

Sason'da Lise Ögrencilerinin Yilsonu Sergisine Yogun Ilgi
Anadolu Lisesine ait bahçede sergilenen eserler Ilçe Milli Egitim Müdürü Veysi Bozkurt, ilçedeki sivil toplum kuruluslari, okul müdürleri, veliler, ögretmenler ve ögrenciler tarafindan ilgiyle incelendi.

Sergide 200’ün üzerinde eserin sanat sevenlerin ilgisine sunuldugunu belirten okul müdürü Yavuz Dal, "Ögrencilerimiz tarafindan geride biraktigimiz bir yil boyunca yapilan resim ve sanat eserlerini bu sergimizde ziyaretçilerin begenine sunduk. Oldukça kalabalik geçen bu sergimizin amaçlarindan biri ögrencilerimize ülkemizi daha iyi tanitmak, onlara yaparak ögrenmeyi göstermek ve cografyanin somut bir halde ögrencilerin zihinlerine yerlestirilmesini saglamaktir. Bu projemizde ögrencilerimizin yaptigi çesitli eserleri sergiledik. Ögrencilerimiz arasinda bir rekabet olusturmak ve onlarin azimlerini artirmak içinde kendi aramizda en iyi eser yarismasi da düzenledik. Oldukça güzel esreler ortaya çikti. Ögrencilerimizi ve bu projede emegi geçen ögretmenlerimizi kutluyorum" dedi.

Kaynak: İHA