Pursaklar Kurban Bayrami'na Hazirlaniyor

Vatandaslarin kurban ibadetlerini güvenle ve huzurla yapabilmeleri için çalismalarini sürdüren Pursaklar Belediyesi, Gümüsoluk Kurban Satis ve Kesim Alani’nda iyilestirme çalismalarina devam ediyor.

Pursaklar Kurban Bayrami'na Hazirlaniyor
Kurban kesim ve satis alanini vatandaslarin hizmetine kazandiran Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, sartlarin iyilestirilmesi için belediye ekiplerini seferber etti. Çetin, “2019 yilinda hizmet vermeye baslayan Gümüsoluk Kurban Kesim ve Satis Alani’nda hemsehrilerimizin daha kaliteli hizmet alabilmeleri için çalismalarimiza devam ediyoruz. Ilçemizde bayramin huzurlu bir ortamda yasanmasi adina tüm tedbirlerimizi almaya basladik. Amacimiz insanlarimizin saglikli biçimde kurban ibadetlerini ve kesim islemlerini yapabilmelerini saglamak. Kurban Bayrami’nda en iyi sekilde hizmet verecek olan Gümüsoluk pazar alaninda hem saticilarimiz hem de kurban alacak ve kesecek olan vatandaslarimiz için hazirlik çalismalarimiz hiz kesmeden devam edecek’’ dedi.

Pursaklar Belediyesi, alanlarin güvenliginin 24 saat boyunca izlendigi, küpe numarasi ile geldigi il veya ilçe, yasi, gebelik durumu, saglik durumu ve irki hakkinda bilgi sahibi olundugu, son teknoloji makinelerin kullanildigi Gümüsoluk Kurban Kesim ve Satis Alani’nda iyilestirme çalismalarina hiz verdi. Belediye ekipleri, vatandaslarin kurban kesim sirasini güven ve huzur içerisinde bekleyebilmeleri için dinlenme ve bekleme alanlarinda, mescit, kurban alanlari, WC vb. alanlarinda iyilestirme çalismalari yürütüyor.
Kaynak: İHA