Mentese Belediyesi'nin Sanat Dergisi Çikti

Mentese Belediyesi’nin Kültür, Tarih ve Sanat Dergisi’nin 13. sayisi çikti. Dergide 39 yazarin kültür, tarih ve sanat üzerine birbirinden degerli yazilari yer aliyor.

Mentese Belediyesi'nin Sanat Dergisi Çikti


Mentese Belediye Baskani Bahattin Gümüs derginin kisa zamanda aranan, takip edilen yayinlardan oldugunu belirterek “Dergimiz ilk çiktigi günden bu yana okunan ve ilgiyle takip edilen bir yayin oldu. Edebiyattan tarihe, kent kültürü ve hikayelerinden güzel sanatlara kadar birçok farkli alanda yazilarin kaleme alindigi dergimiz, özenle hazirlanarak sizlerle bulusuyor. Uzun arastirmalarin ve çalismanin ürünü olan dergimizin begenerek okunmasinda yazarlarimizin çok önemli bir katkisi bulunuyor. Zira yazarlarimizin ve sanatçilarimizin degerli çalismalari sayesinde dergimiz bir basucu yayini oldu. Onlarin degerli çalismalari ile özenle hazirlanan Mentese Kültür, Tarih ve Sanat Dergisi’ne belediyemizin resmi web sitesi adresinden yayinlarimiz kismindan da dijital olarak erisimi saglanabiliyor. Dergimizin yayinlanmasinda emegi geçen sair, yazar ve sanatçilarimiza tesekkür ediyorum. Mentese Belediyesi olarak edebiyattan, kent kültürüne kentimize deger katan sair, yazar, çizer ve sanatçilarimizin eserlerini sizlerle bulusturmaya devam edecegiz” dedi.



Mentese Belediyesi’nin kültür yayini ‘Kültür - Tarih - Sanat Dergisi’ belediyenin isletmelerinden ücretsiz olarak temin edebilecegi gibi Mentese Belediyesi resmi web sitesi üzerinden de erisim saglanabilir.
Kaynak: İHA