Kocasinan'da Mahallelerin Istekleri, Daha Hizli Çözüme Kavusuyor

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, 1’inci ve 2’nci bölge muhtarlarinin ardindan 3’üncü ve 4’üncü bölge muhtarlariyla bir araya geldi. Muhtarlarla, Kocasinan’da yapilacak çalismalari degerlendiren Baskan Çolakbayrakdar, vatandaslara daha güzel ve ayricalikli bir Kocasinan insa etmek için yogun çalistiklarini vurguladi.

Kocasinan'da Mahallelerin Istekleri, Daha Hizli Çözüme Kavusuyor


Erciyesevler Mahallesi’ndeki Sinan Kafe’de gerçeklestirilen toplantiya, Baskan Çolakbayrakdar’in yani sira meclis üyeleri, belediye baskan yardimcilari ve ilgili birim müdürleri katildi.

Muhtarlarla bir araya gelen Baskan Çolakbayrakdar, onlari tek tek dinledi ve taleplerini not aldi.

Mahallelerde yapilmasi gereken hizmetlerin birebir takipçisi olacagini ve çözüme kavusturacaklarini vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan’i hak ettigi sekilde daha ileri noktalara tasimak için yogun gayret sarf ettiklerine dikkat çekerek; Öncelikle muhtarlarimiza tesekkür ediyorum. Muhtarlarimizla birlikte mahallelerimize yapilmasi gereken çalismalar, devam eden hizmetler ve her bir mahallemizde vatandaslarimizdan bize iletilmesi için muhtarlarimiza aktarilmis olan konulari istisare etmek için bir araya geldik. Muhtarlarimizla istisareler neticesinde tüm mahallelerimizi 10 bölgeye ayirdik. Mahalle muhtarlarimiza hem daha fazla zaman ayirabilme hem de toplantilarin daha verimli olmasi için böyle bir çalisma gerçeklestiriyoruz. Bu sekilde her bir bölgenin ihtiyaçlarini ve taleplerini muhtarlarimizdan daha fazla dinlemis oluyoruz. Degisen sartlar içerisinde yeni faaliyetlere ihtiyaç duyulabilir. Bu noktada istisareye önem veren bir yönetim anlayisiyla birim müdürleri ve belediye baskan yardimcilarimizla birlikte muhtarlar toplantilarimizda her bir mahallemizde vatandaslarimizdan gelen taleplerimizi dinlemeye devam edecegiz. Ardindan da birebir mahallelerimizde yapilmasi gereken bu islerin takipçisi olarak ihtiyaçlari yerinde çözüp, vatandaslarimizin hizmetine sunacagiz. Bu noktada isimizi en iyi sekilde, en ince detayina kadar yaparak Kocasinan’a ve Kayseri’ye deger katacagiz” ifadelerini kullandi.

Mahalle muhtarlari da mahallelere yapilan hizmetlerden dolayi Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA