Gediz Belediye Baskani Muharrem Akçadurak Dualarla Hacca Ugurlandi

Kütahya’nin Gediz ilçesinde Belediye Baskani Muharrem Akçadurak, hacca ugurlandi.

Gediz Belediye Baskani Muharrem Akçadurak Dualarla Hacca Ugurlandi
Diyanet Isleri Baskanliginin organizasyonu ile kutsal topraklara gidecek olan ilk haci kafilesinde yer alan Baskan Akçadurak ve beraber hacca gidecek Gedizli vatandaslar Ulu Camii önünden düzenlenen törenle ugurlandilar.

Çok sayida vatandasin katildigi ugurlama töreninde Ilçe Müftüsü Sebahattin Turan duasinin ardindan ilahiler esliginde haci adaylari yakinlari ile vedalasti.

Kutsal topraklara gitmenin kendilerine de nasip oldugunu dile getiren Belediye Baskani Muharrem Akçadurak, “Bu ibadeti yerine getirmek isteyen tüm din kardeslerimize de Rabbim nasip etsin. Çok mutluyuz. Mübarek beldelerde ülkemiz için sehrimiz için dua etme firsati versin Rabbimiz. Insallah sag salim gidip geliriz” dedi.

Ilçe Müftüsü Sebahattin Turan ise, “Bu sene Gediz’den 110 vatandasimiz hac görevini yerine getirecek. Bugün Belediye Baskanimiz ile birlikte ilk hac kafilemizi ugurluyoruz. Her yönüyle büyük bir ibadet olan hac vazifesi Allah’a sayginin ve ibadetin doruga ulastigi essiz bir ibadet” dedi.

Turan, “Her seyden önce bu bir nasip isi, Rabbim en azindan oranin askiyla, niyetiyle yanip tutusabilmeyi nasip etsin. Allah kardeslikten, sevginden ve huzurdan bizleri ayirmasin. Allah Hacca gidecek kardeslerimizin ibadetlerini kabul buyursun” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA