Bayrakli'da Kurban Satis Yerleri Kura Ile Belirlendi

Bayrakli Belediyesi, Dogançay’daki kurban satis yerlerini bu yil da kura ile belirledi. Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal’in göreve gelmesiyle birlikte baslayan uygulama çerçevesinde, zabita ekipleri denetleyici oldu, saticilar çadirlari hakkaniyetle, seffaf ve adil sekilde kendileri çekilisle belirledi.

Bayrakli'da Kurban Satis Yerleri Kura Ile Belirlendi
Bayrakli Belediyesi, son 4 yildir oldugu gibi bu yil da Dogançay Mahallesi’ndeki kurban satis yerlerini kura ile belirledi. Kura sisteminden memnuniyet duyan saticilar, kura için tüm islemleri kendileri yaparken, zabita ekipleri gözlemci oldu. Bayrakli Belediyesi Zabita Müdürlügünde gerçeklestirilen kura çekimi sonucunda 53’ü büyükbas, 32’si küçükbas olmak üzere toplam 85 kurban satis çadirinin tahsisi gerçeklestirildi.

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, “Bu yil da zabita ekiplerimizin denetiminde adil ve seffaf bir kura çekimi gerçeklestirdik. Türkiye’nin çesitli illerinden Bayrakli’ya gelen saticilarimiz yine kendi yerlerini kura ile belirledi. Hem saticilar hem de bizim açimizdan oldukça memnuniyet verici bir uygulama. Herhangi bir tartisma ortamina maruz kalmadan yerler belirleniyor ve kurbanlik alisverisi gerçeklesiyor” dedi.

Kaynak: İHA