Baskan Çolakbayrakdar; 'En Büyük Tesis, 7'Den 70'E Herkese Hizmet Verecek'

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Ertugrulgazi Mahallesi’nde Kayseri’nin en büyük sosyal tesisi konumunda olan ve 6 bin 300 metrekare alan üzerine yapilan Kocasinan Akademi tesisini inceledi. Yeni tesiste, Kocasinan Belediyesi’nin bütün markalarin yer alacagini belirten Baskan Çolakbayrakdar, A’dan Z’ye her bir hizmetin yer alacagi ve 7’den 70’e herkese hitap edecek olan tesis çalismasinda sona yaklasildigini vurguladi.

Baskan Çolakbayrakdar;  'En Büyük Tesis, 7'Den 70'E Herkese Hizmet Verecek'


Erkilet Ertugrulgazi Mahallesi’nde yapimi devam eden Kocasinan Akademi tesis çalismalarini kontrol eden Baskan Çolakbayrakdar, tesisin hizmete girmesiyle bölgenin sosyal, kültürel ve sanatsal anlamda büyük bir kazanim saglayacagini söyledi.

‘Insani yasat ki devlet yasasin’ anlayisiyla ve ‘Halka hizmeti Hakk’a hizmet’ görerek hareket ettiklerini belirten Baskan Çolakbayrakdar; “Erkilet Ertugrulgazi Mahallesi’ndeki Kocasinan Akademi sosyal tesisinin yapimi hizla devam ediyor. Tam olimpik kadin ve erkek olmak üzere iki havuzun yani sira fitness, pilates, aerobik ve diger sporlarin yapilabilecegi spor merkeziyle birlikte Kocasinan Akademi’nin dersliklerinin oldugu, çocuklar ile gençlerin farkli aktivite yapabilecekleri mekânlarin oldugu kocaman bir tesis. Insallah en kisa zamanda tamamlanarak, hemsehrilerimin hizmetine sunacagiz. Bölge sakinleri hem sosyal, hem sportif, hem de egitim alacaklari modern ve büyük bir tesisi, Erkilet bölgesine kazandirmis olacagiz. Ayrica burasi çocuklarimizin, gençlerimizin ders çalisabilecekleri ve verimli vakit geçirebilecekleri çok fonksiyonlu sosyal tesis olacak. Özellikle tesis, bölgenin sosyal hayatini olumlu yönde degistirecek ve bölgeyi canlandirarak, cazibe merkezi haline getirecek. Kocasinan Belediyesi’nin bütün markalarin yer aldigi tesisin hayirli hizmetlerin yapilacagi bir mekan olmasini temenni ediyorum” ifadelerini kullandi.

Baskan Çolakbayrakdar, vatandaslarin hayatina renk katmak için modern sosyal tesisler yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA