Sungurlu MYO'da Mezuniyet Töreni

Sungurlu Meslek Yüksek Okulunda 2022-2023 Egitim ögretim yili mezuniyet töreni düzenlendi.

Sungurlu MYO'da Mezuniyet Töreni
Sungurlu Ilçe Kaymakami Fatih Görmüs, Çorum Milletvekili Vahit Kayirici, Belediye Baskani Abdulkadir Sahiner, Baskan yardimcilari Bahri Sezen, Mükremin Dagasan, Sakine Sariyüce, oda baskanlari, isadamlari, siyasi parti temsilcileri, meslek yüksekokulunun akademik ve idari personelleri, ögrenciler ve ailelerinin yogun katiliminin oldugu tören meslek yüksekokulu kampüs alaninda gerçeklestirildi.

Saygi durusu ve Istiklal marsi okunmasinin ardindan açilis konusmasini yüksek okul müdürü Doç. Dr. Bugra Bagci tarafindan gerçeklestirildi.

Egitim sürecinde katkisi bulunan akademik ve idari personele tesekkür eden Dr. Bagci, yüksek okul yapiminda katkisi bulunan hayirseverlere, kamu birimlerine ve önce ki yöneticilere de sükranlarini sundu. Ayrica mezuniyet töreni için katkida bulunan isadamlarina da tesekkür edip, mezun ögrenci ve ailelerine de iyi dileklerinin ardindan ögrencilerin tören geçidi izlendi. Tören, bölümlerinde dereceye giren ögrencilere belge ve hediyelerinin taktim edilmesiyle devam etti.

Sahneye çikan ögretim elemanlarinin geri sayimiyla tüm ögrenciler hep birlikte keplerini attilar. Program sonunda mezun ögrenciler, aileleri ve ögretim elemanlari müzik esliginde eglendiler.
Kaynak: İHA